Bioskop CINEPLEXX Kragujevac Plaza ponovo radi od 1. septembra

Odbrojavanje može da počne, Cineplexx Kragujevac Plaza bioskop će 1. septembra ponovo dočekati publiku u svojim salama. Cineplexx bioskop će prvog radnog dana obradovati ljubitelje sedme umetnosti sa akcijom „Povratak u bioskop“, u sklopu koje će se prikazivati filmovi po ceni ulaznice od simboličinih 100 dinara.

Nakon skoro šest meseci, najmoderniji bioskop u gradu počinje sa radom, u skladu sa opštim merama bezbednosti koje su usvojene od strane kriznog štaba za zaštitu zdravlja stanovništva.

Na repertoaru Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa 1. septembra će se naći filmovi iz tekuće i prethodne godine, koji su se izdvojili svojom gledanošću i kvalitetom. Među njima su domaći film „Ajvar“, poslednji film reditelja Kventina Tarantina „Bilo jednom u Holivudu“, sjajni, Oskarom nagrađen Hoakin Finiks kao „Džoker“, ,,Star Wars: Uspon Skajvokera“ i drugi. Naši nakmlađi posetioci, moći će da uživaju u nastavaku avanture omiljenih sestara Else i Ane u filmu „Zaleđeno kraljevstvo 2“. Na veliko platno reprizno vraća nam se i Grdana u filmu ,,Grdana: Gospodarica zla“, kao i simpatiča družina veselih pasa u filmu ,,Patrolne šape“.

Akcija „Povratak u bioskope“, koja se dešava 1. septembra u svim Cineplexx bioskopima, ali i drugim bioskopima u zemlji, podržana je od strane Filmskog centra Srbije.

Kupovina ulaznica za filmove sa repertoara za utorak 1. septembar, osim tog dana, biće omogućena i 31. avgusta od 13 do 21h na blagajni Cineplexx Kragujevac Plaza bioskopa, kao i online za korisnike Cineplexx bonus kartice.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.