Blistava i sveža koža u zrelim godinama uz Eucerin

Lepa i sveža koža više nije rezervisana samo za mladalačko doba. O tome svedoče mnoge dame za koje nikada ne biste pomislili da su već ušle u šestu deceniju. U svojim pedesetim i šezdesetim one izgledaju fantastično i žive maksimalno ispunjen život. 

Ove dame znakove starenja svoje kože prihvataju kao odraz neprocenjivog iskustva i uspešno savladanih životnih izazova. Ali, to ne znači da svojoj koži ne posvećuju pažnju koja joj je potrebnu da bi bila blistava i elastična, bore umanjene, a ten ujednačen. Zato biraju dokazano efikasnu negu.

Najčešći znakovi starenja kože u zrelim godinama su gubitak elastičnosti, produbljivanje bora i pojava tamnih fleka na koži, a preparati iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity linije klinički i dermatološki dokazano pružaju odgovor na sve pomenute izazove – obezbeđuju popunjavanje dubokih bora, poboljšanje elastičnosti i ujednačavanje tena.

Ova linija sadrži sve preparate neophodne za dnevnu i noćnu i dodatnu negu, čak i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kremu za ruke koja pruža 24-časovnu hidrataciju i vidno podmađuje kožu ruku. 

Osnovu formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler + Elasticity linije čini kombinacija hijaluronske kiseline kratkog i dugog lanca, koja vidljivo popunjava duboke bore, kao i bore na površini kože. Pojedinačno, u određenim preparatima, osnovna formulacija obogaćena je sastojcima koji deluju ciljano na određene simptome kože u zrelim godinama. 

  • Formulacija dnevnih krema sa SPF 15 ili SPF 30  sadrži i arktin, koji dokazano ubrzava obnovu kolagena u ćelijama kože, i silymarin, moćni antioksidans koji usporava gubitak kolagena i elastina.Ovi sastojci doprinose usporavanju formiranja novih bora i čine kožu čvršćom i elastičnijom. 
  • Noćna krema obogaćena je dekspantenolom, koji stimuliše regeneraciju kože tokom noći, kao i arganavim uljem bogatim negujućim lipidima, koje dodatno pomaže regeneraciju i čini kožu glatkom.
  • Formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity 3D seruma i Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity kreme za negu ruku sadrže  Eucerin®patentirani Thiamidol®.  Ovaj inovativni sastojak deluje u korenu problema pojave hiperpigmentacija smаnjujući proizvodnju melanina tačno na mestima gde se hiperpigmentacije pojavljuju. Zahvaljujući tome ovi preparati, pored popunjavanja bora i poboljšanja elastičnosti kože, obezbeđuju umanjenje fleka i sprečavajući njihovo ponovno pojavljivanje. Ispitivanje u kome je učestvovalo 120 dama starosti između 55 i 65 godina pokazalo je da u 100% slučajeva, nakon četiri nedelje upotrebe, Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity 3D serum poboljšava elastičnost kože, daje joj mladalački sjaj, smanjuje vidljivost fleka i čini je čvršćom i blistavijom. 

Kompletnu negu koju zreloj koži pruža Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity linija zaokružuje Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity Krema za područje oko očiju SPF 15. Redovnom upotrebom ove kreme, koja je jedan od retkih antirida koji sadrže UVA i UVB zaštitu,  poboljšava se elastičnost i čvrstina kože i popunjavaju duboke bore u osetljivom području oko očiju. 

Eucerin®Hyaluron-Filler+Elasticity preparate koji pružaju odgovor na sve tri dimenzije efikasne anti-age nege u zrelim godinam do kraja avgusta možete pronaći u bolje snabdevenim apotekama po ceni umanjenoj za 25 odsto!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.