Boje, upečtljivi krojevi, razigrani dezeni – haljina je neizostavan komad u prolećnom garderoberu

Svakoj od nas je potrebno malo više proleća ovih dana i da se oseća dobro u svojoj koži – za sve što dolazi, a dolazi puno toga lepog.

I zato danas tragamo za načinom da obučemo proleće, da odabirom haljina prizovemo malo više boja, razigranih i veselih povoda, da misli usmerimo na krojeve, dezene, perfektne šavove i novu omiljenu haljinu potražimo u BIG FASHION Kragujevac centru.

Haljina koja dobro stoji, izrađena je od prijatnog materijala i može se kupiti po pristupačnoj ceni? Say no more!


Tokom vikenda, od 12. do 14. maja u BIG FASHION Kragujevac centru očekuju nas BIG šoping dani, a evo koje modele halljina predlažemo da obavezno probate.

Vreme je za upečatljive boje

Ovo je haljina baš za one koje uvek vole da igraju na sigurno pri kupovini, ne vole previše da eksperimentišu, ali opet – ove sezone žele da nose nešto drugačije, upečatljivije, dopadljivije. Ovaj model P….S….Fashion haljine je baš takav!


Opušten i lepršav kroj za maksimalnu udobnost, uz mogućnost sužavanja haljine u struku i naglašavanja linije tela uz odgovarajući kaiš čine je odličnim izborom za dnevne i večernje prilike. Upečatljiva boja i romantični detalji u vidu karnera i kragne sa izrezom sjajno odgovaraju na izazov – obući se lepo i bez mnogo razmišljanja. Super se slaže uz patike, espadrile, kratke ili duge čizme i sandale. Potražite u P….S….Fashion maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru u kom vas očekuje 20% popusta uz kupovinu dva ili više obeležena artikla tokom BIG šoping dana od 12. do 14. maja.

Crna haljina u modernoj interpretaciji

Crna haljina je modni klasik koji će biti aktuelan u svakoj sezoni, a u novom modelu iz Extreme Intimo Comfort kolekcije dobija modernu i upečatljivu interpretaciju zahvaljujući autentičnom kroju.


Uska haljina sa izrezom u regiji grudi odlično će se uklopiti u svakoj prilici, naglasiće najlepše na telu, a uklopljena uz sako ili košulju i sakriti sve nedostatke. Kupite u Extreme Intimo maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru gde vas očekuje od 20% do 40% popusta na obeležene artikle tokom BIG šoping dana od 12. do 14. maja.

Volimo prugast dezen

Ništa tako dobro ne izduži figuru i da prolećni vajb celokupnom izgledu kao haljina sa prugastim dezenom.


Dodajte tome i komforan oblik haljine, 100% pamuk kao materijal i perfektan kroj sa potpisom domaće proizvodnje – baš je takav model haljine Rača koju možete pronaći u Konstantin-Tex maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevaccentru gde vas tokom BIG šoping dana od 12. do 14. maja očekuje 15% popusta na celokupan asortiman.

Crna je i… romantična boja

Odavno je crna boja garderobe savršen izbor za svaku priliku, ali kada bismo vam rekli da između crne haljine i romantike može stajati znak jednakosti, morali biste prvo da vidite model iz nove Legend kolekcije.


V izrez, midi dužina, karneri, tufnice, pamuk i viskoza u sastavu – savršena je za predstojeće tople dane. Potražite u Legend maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru gde vas tokom BIG šoping dana od 12. do 14. maja očekuje 20% popusta na novu kolekciju.