Coin&Fund online simulacija poslovanja

U petak, 29. marta od 11 do 13 sati u prostorijama Biznis inovacionog centra u Kragujevcu biće održana Coin&Fund online simulacija poslovanja.

Tokom besplatnih edukativnih aktivnosti u toku Svetske nedelje novca CEFIN – Centar za finansijsku edukaciju i osnaživanje, Univerzitet Singidunum i Casa Forte organizuju besplatno igranje Coin&Fund online simulacije poslovanja i alata za podršku odlučivanju.

Igra Coin&Fund je dizajnirana i implementirana kao edukativni alat pomoću kojeg će korisnici svih nivoa znanja imati priliku da kroz simulaciju vide kako njihove odluke kao direktora virtuelnih kompanija utiču na poslovanje celokupnog preduzeća.

Coin&Fund uči učesnike o pravilnom i analitičkom sagledavanju odluka u biznisu, čineći ih boljim kolegama, zaposlenima i preduzetnicima jer potpuno simulira poslovanje nekog aspekta preduzeća i celog preduzeća.

Učesnik igre će biti izvršni direktor fiktivnog preduzeća koji donosi odluke o poslovanju kako bi postigao što bolji poslovni rezultat.  Igra se igra u timovima.  Mentori timova su iskusni stručnjaci iz prakse.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.