Najbrže rastući svetski tech-brend ne prestaje da hakuje sistem i pomera granice inovacije, uvodeći Internet Of Things (IoT) u našu svakodnevnu beauty rutinu. Internet of Things, kao termin koji podrazumeva umrežavanje elektronskih uređaja i razmenjivanje raznih vrsta podataka povezivanjem putem interneta, ulazi u upotrebu na svim poljima, od jednostavnih senzora i aparata za kafu do pametnih telefona, pa ni svet lepote nije izuzetak. Zahvaljujući najnovijoj digitalnoj aplikaciji uz beauty gedžet poslednje generacije, koja prepoznaje glas korisnika i povezana je sa pametnim telefonom, postaje lakše nego ikada imati besprekornu kožu lica! 

Vodeći švedski brend u oblasti lepote i velnesa FOREO, poznat po tome što je pokrenuo svojevrsnu revoluciju u svetu nege kože, nedavno je lansirao LUNA mini 3, svoj najnapredniji uređaj za čišćenje lica sa najnovijim tehnološkim odlikama. Jedna od njih je i aplikacija Find my LUNA, kao i inovativni Glow Boost mode.

https://lh5.googleusercontent.com/FyRZ71fsSI3n0aMRbaJJNutuSuuKnJSzO3w7aKacvQiVh5BaXw--UIRERva_fBKkczycTtUr4uQXJTaGlQj09JQsmFczjI4tZDGb2-AcLEkj9HTtCySVaKDF8z73r7A2XEfLE92t

Anja Zlatarov Latinčić, menadžer za komunikacije brenda FOREO, ističe: „Konstantno predvodimo trendove kada je u pitanju upotreba tehnologije u nezi kože, a LUNA mini 3 je naš najnoviji gedžet koji opravdava vodeću našeg brenda u industriji lepote. Na ovaj način dajemo odličan primer kako se pomeraju granice u beauty svetu, na osnovu potreba potrošača koje osluškujemo, uz naš jedinstveni švedski dizajn i stalne inovacije.“ 

Od 2018. godine, bilo je ukupno 17 milijardi aktiviranih uređaja širom sveta, od telefona i senzora do pametnih domova i povezanih gradova, a sada i uređaja u svetu lepote. Internet Of Things (IoT) transformiše način na koji svet funkcioniše, čineći ga efikasnijim i starajući se da tehnologija bude integrisana u način života, odnosno lifestyle potrošača. Štaviše, predviđa se da će do 2025. godine globalni prihod na svetskom tržištu IoT-a dostići čak 1.1 trilion dolara.

„Potrošači žele najbolje moguće rezultate, ali podjednako cene i udobnost. Upravo to smo imali u vidu dok smo razvijali LUNA mini 3 – uređaj koji se neopaženo i sasvim prirodno integriše u svakodnevicu“, dodaje Anja. „Opcija Find my LUNA još jednom transformiše i unapređuje iskustvo nege lica, jer svako ko koristi ovaj uređaj može da čisti lice i van kuće i uvek ga nosi sa sobom, bez razmišljanja o tome da li će izgubiti svoju LUNU. Ova aplikacija je napravljena baš tako da pronađe vaš uređaj u slučaju da zaboravite gde ste ga ostavili“, zaključuje Anja. Sa Glow Boost opcijom koja kožu čini savršenom za samo 30 sekundi, Find my LUNA je pravi saputnik za sve one koji su veći deo dana u pokretu.

IoT daje priliku novim uređajima na tržištu da konfigurišu personalizovanu rutinu za svakoga, kako bi rezultati bili bolji, a udobnost zagarantovana. Zato FOREO u svom portfoliju ima više vrsta tehnološki izuzetno naprednih uređaja, poput LUNA 3 iz kog je upravo proistekao LUNA mini 3, zatim UFO gedžeta – uz koji FOREO maske za lice daju mnogo bolji efekat nakon nanošenja na lice za samo 90 sekundi, ili IRIS masažera za regiju ispod oka – koji je za čak 70 odsto delotvorniji od različitih krema za smanjenje tamnih kolutova i kesica ispod očiju, kao i mnogih drugih uređaja koji pružaju sasvim novo iskustvo svakodnevne beauty rutine.

Tehnologija svakim danom osvaja nove prostore, a u oblasti lepote i velnesa – nema granica!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.