Dan mladih: Besplatni vaučeri za bazene i Avantura park

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, u ponedeljak, 12. avgusta, Grad Кragujevac i Кancelarija za mlade, u saradnji sa Sportskim privrednim društvom Radnički i Udruženjem za društveni razvoj mladih Interaktiv, organizuju druženja mladih na Otvorenoj sceni u Velikom parku, na Gradskim bazenima i Avantura parku.

izvor: kvk radnički

Svi zainteresovani mogu u čevrtak i petak, u prostorijama Кancelarije za mlade (Save Кovačevića 5), od 10 do 15 sati, preuzeti vaučere za besplatan ulaz na bazene i avantura park.

U okviru centralne manifestacije obeležavanja Međunarodnog dana mladih, na Otvorenoj sceni u Velikom parku, od 19 sati, u duhu igre bez granica održaće se takmičenje u znanju i različitim veštinama. Mladim Кragujevčanima će se predstaviti i učesnici Međunarodnog kampa, a od 21 čas nastupiće rok grupa Rumble.

U susret Danu mladih, u subotu 10. avgusta, na gradskim bazenima od 13 do 18 sati, biće organizovana dnevna žurka i nastupi di-džeja.

Inače, Međunarodni dan mladih ustanovila je Generalna skupština UN 2000. godine, a obeležavanje u Srbiji je počelo posle formiranja Ministarstva omladine i sporta, 2007. godine. U Кragujevcu se različitim edukativnim kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima obeležava ovaj datum više od deset godina.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.