Deca provode leto u gradu? Učinite im ga nezaboravbim uz ove 3 aktivnosti

Možda tek treba da otputujete na more, vratili ste se nedavno ili će letovanje sačekati sledeću godinu – a letnji raspust traje mnogo duže od tih 10 dana na plaži. Šta sa ostatkom vremena imajući u vidu gradske gužve, vrućine i vaše obaveze?

Uz dobru organizaciju vremena i zanimljive aktivnosti letnji raspust u gradu postaje mnogo bolji!

Potražili smo ideje u BIG FASHION Kragujevac centru i na jednu vam posebno skrećemo pažnju – deca će biti oduševljena, garantovano!

Vreme je za društvene igre

Podrazumeva se da u periodu najintenzivnijeg UV zračenja, od 10 do 18 sati, deci nije mesto napolju, naročito ne bez adekvatne zaštite od sunca. Animirani filmovi, lektira, sređivanje sobe… monotono?

Slažemo se.

Okupite društvo i uz hladno osveženje organizujte deci dan za društvene igre. Ne morate da tražite sve one stare kutije sa pola izgubljenih figurica, sada sve omiljene igre možete imati na jednom mestu – u Mickey and Friends kutiji. Mickey and Friends kolekcija sadrži: čoveče ne ljuti se, mice, zmije i merdevine, dame kao i kockice, figurice i uputstva za igre. Potražite u knjižari Vulkan u BIG FASHION Kragujevac centru.

Sport, druženje i dobra priprema

Još u ranom uzrastu deci treba pomoći u razumevanju uloge sporta i fizičke aktivnosti za celokupno zdravlje. U školskom uzrastu upis u školu sporta i na grupne treninge je sjajan način za više fizičke aktivnosti u danu, kao i za sticanje novih drugara, razvijanje socijalnih veština i osećaja pripadnosti. Prilikom odabira sporta i tipa treninga važno je slušati i uvažiti želje deteta kako bi motivacija za bavljenjem sportom imala dugoročan efekat.

Osim toga, za dobar trening potrebna je i kvalitetna, udobna oprema. Ne morate da kupujete namenske proizvode za pojedinačne sportove, izaberite odevne komade koje dete lako može da nosi i u bilo kojoj drugoj prilici.

Nike Revolution patike, duks i donji deo trenerke pružaju udobost pri svakom pokretu, lako se održavaju i uz pravilnu brigu – dugo traju. Potražite u Sport Vision maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Avanture drevnog Egipta – upoznavanje istorije na najzanimljiviji način do sada

Ako ste u periodu od 21. jula do 8. avgusta u Kragujevcu i imate dete uzrasta od 5 do 12 godina, interaktivnu izložbu AVANTURE DREVNOG EGIPTA u BIG FASHION Kragujevac centru ne smete da propustite!

Fantastiča, interaktivna izložba pruža mališanima mogućnost da nauče više o drevnom Egiptu, faraonima, mumijama i hijeroglifima. Posebno će im se dopasti faraonska odela koja će moći da obuku, a očekuju ih i potraga za blagom, rešavanje misterija, dešifrovanje kodova i još puno toga zanimljivog.

Učešće je besplatno, a izložba je otvorena svakog radnog dana od 14 do 20 sati, kao i vikendom od 12 do 20 sati. Grupe se formiraju na sat vremena, a više informacija potražite OVDE.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.