Novo iz laboratorije NUXE – doživite osećaj spokoja uz organsko suvo ulje Huile Prodigieuse® Neroli

Doživite osećaj smirenosti i spokoja uz višenamensko organsko suvo ulje Huile Prodigieuse® Neroli koje neguje lice, telo i kosu u jednom koraku.

Huile Prodigieuse® Neroli

Kombinacija dva dragocena ekološka biljna ulja:

Organsko ulje šljive Ente: dobijeno hladnim ceđenjem od šljiva proizvedenih u Francuskoj. Izabrano je zbog jedinstvene kombinacije zasićenih masnih kiselina i poznatog nutritivnog i regenerativnog efekta.

Organsko susamovo ulje: dobijeno hladnim ceđenjem susama. Izabrano je zato što je prirodno bogato polinezasićenim masnim kiselinama. Ovo mu daje veoma interesantna čulna svojstva, omogućavajući mu da se brzo upije u kožu bez masnog završetka.

Veganska formula bez sastojaka i derivata životinjskog porekla.

100 % sastojaka prirodnog porekla.

42 % sastojaka dobijenih organskim uzgojem

Dokazana efikasnost na licu, telu i kosi

Potpuno jedinstvena tekstura Huile Prodigieuse® ima neverovatnu sposobnost da neguje i ulepšava bez masnog završetka, zahvaljujući svojoj neponovljivoj teksturi suvog ulja koja ostavlja neodoljiv satenski finiš i omogućava vam da se obučete odmah nakon nanošenja. Nežno poput milovanja, to je podsticaj i za kožu i za um.

MAGIJA NA TELU ZA GLATKU KOŽU

Zahvaljujući blagotvornim svojstvima vrednih biljnih ulja, hidrira i temeljno je hrani. Nanesite ga nakon tuširanja, jer je tada koža najpodložnija aktivnim sastojcima i efekat će biti najveći i najbrži. Veoma brzo se upija i koža će biti mirisna, meka i temeljno navlažena.

Pruža 8h hidrataciju

100% mekša koža

97% je hidrirana i obnovljena

ZABORAVITE NA STRIJE

Čudesno suvo NuxeHuile Prodigieuse Neroli dokazano sprečava nastanak strija i smanjuje njihovu vidljivost za više od 68%. Ispitano od strane dermatologa (redukuje strije do 68%)

MAGIJA ZA LICEDODATNA ISHRANA I HIDRIRANJE

Ako imate izrazito suvu kožu lica nibogata krema vam nije dovoljna, nanesite tri kapi suvog ulja ispod seruma i kreme ili ga pomješajte na dlanu zajedno sa kremom.

MAGIJA NA KOSI

Uključite Huile Prodigieuse® Neroli u svoj svakodnevni ritual nege kose. Nanesite malu količinu na vrhove kose, koja zbog svoje suve teksture neće mastiti, većće jehraniti i štititi od pucanja. U slučaju da imate izrazito suvu kosu, možete gananositi kao masku 2 puta nedeljno. Poprskajte ga po dužini kose, umotajte u peškir, ostavite da deluje 15 minuta ili više, a zatim isperite blagim šamponom. Nakon upotrebe, kosa će ponovo biti gipka i meka.

Antioksidativno dejstvo dokazano in vitro testom. Zaštitno dejstvo protiv zagađenja dokazano instrumentalnim testom(1). Zaštita od zagađenja dokazana instrumentalnim ispitivanjem (1)

* Sertifikovano organsko poreklo. Ne sadrži silikone, mineralna ulja i konzervanse

Umirujući ritual sa Huile Prodigieuse® Neroli

Huile Prodigieuse Neroli, koje je 100% prirodno, organsko sa ECOCERT i COSMOS  standardima. Njegovi glavni sastojci za kožu i kosu su organsko ulje šljive ente i organskoulje susama. Suvo ulje Nerolija će vas umiriti i opustiti, jer će u vaš dom uneti pravi mali spa centar i umirisati ga svežim i umirujućim notama bergamota, nerolija (cvet narandže) i lavande, koji pruža osećaj smirenosti i spokoja.Ovi mirisi imaju veliku sposobnost da nas vrate u kontakt sa našim čulima, moć da rezonuju sa našom dušom i izazovu emocije i uspomene. Dizajniran da neguje vaš sjaj i prilagođava se vašim potrebama kako bi stvorio sreću u trenutku samo za vas.

Da biste sebi ugodili, odvojite malo vremena i opustite se u toploj kupki sa mirisom nekoliko kapi ulja. Poprskajte ulje na dlanove za opuštajuću samomasažu temena glave. Zagladite kosu pre nego što počnete da masirate teme glave. Nastavite sa kružnim pokretima preko potiljka, zatim nastavite opuštajuću masažu ramena. Završite masažu sa solarnim pleksusom, sedištem naših emocija, masirajući u malim krugovima dok duboko dišete.

Neizostavan saputnik u vašem ritualu lepote

Čitava priča ovog proizvoda je takva da zaista danas možemo reći da su francuzi osmislili večni proizvod, preneli priču na mnoge krajeve sveta i učinili da svaka žena dobije baš tu višenamensku negu u jednoj bočici i što je najvažnije od 100% prirodnog porekla.

Izvor naslovne fotografije: https://www.needsandmoods.com/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.