Doček uz “Riblju čorbu”, repriza uz Big bend Dejana Petrovića

Za sve Kragujevčane koji ostaju u svom gradu i posetioce, grad Kragujevac, Muzički centar i Gradska turistička organizacija pripremili su program od prednovogodišnjeg zagrevanja do dočeka pravoslavne Nove godine.

Novogodišnje zagrejavanje počinje nastupom grupe „Epilog“ u 21 čas na bini kod Krsta, dok će koncert „Riblje čorbe“, uz koju će Kragujevčani dočekati Novu godinu, početi u 23 časa. Nova 2020. godine biće dočekana uz tradicionalni novogodišnji vatromet sa zgrade Gradske uprave.

Sara Jo je prvi izvođač koji će nastupiti u Kragujevcu, u sredu, prvog dana Nove 2020. godine u 21 čas, dok će od 23 sata publika uživati u koncertu Dejana Petrovića i Big benda.

Praznični kutak u Pešačkoj zoni u centru grada je mesto na kome posetioci imaju priliku da uživaju u lepo ukrašenim drvenim kućicama u kojima će moći da kupe suvenire, poklone, hranu i piće. Radno vreme 30. decembra je do 21 sat, dok će 31. decembra raditi od 11 do večernjih sati. Prvog januara nove 2020. godine radno vreme je od 16 do 19 časova.

Kragujevačka publika će imati priliku da uživa u koncertima i za doček pravoslavne Nove godine 13. januara, uz muziku “Veselih osamdesetih” od 21 sat, dok će od 23 časa nastupiti “Neverne bebe”. Neće izostati ni tradicionalni novogodišnji vatromet u ponoć sa zgrade Gradske uprave.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.