Ukoliko volite česte promene boje kose ili kosu farbate radi osveženja boje i izgleda, trebalo bi da nezi posvetite posebnu pažnju. Većina farbi za kosu na tržištu sadrži štetne sastojke koje razgrađuju proteinsku strukturu vlasi, isušuju kosu i negativno utiču na celokupno zdravlje. Uz to, rezultati bojenja su kratkotrajni, kosa je lomljiva i beživotna.

Iz Subrina Professional laboratorije stižu revolucionarne boje za kosu ECHOES, koje pored postojanosti boje osiguravaju i dubinsku negu i zaštitu kose.

ECHOES su trajne prirodne boje najvišeg kvaliteta, bez amonijaka, alergena, parabena, etanola, parafina, mineralnih ulja, silikona, mirisa, aktivatora formaldehida.

Sadrže kokosovo ulje, kakao maslac i mango maslac. Kokosovo ulje oporavlja oštećenu kosu, dubinski je hidrira i održava kosu zdravom. Korišćenje kakao maslaca u nezi kose daje sjajne rezultate u pogledu gustine i zdravlja vlasi, tonusa i sjaja kose. Mango maslac bogat je antioksidantima koji dubinski štite vlasti od oštećenja iz okruženja i osiguravaju postojanost boje, bez oštećenja kose.

Prepoznavši značaj korišćenja preparata bez štetnih sastojaka u radu, frizerski studio “Dona” među prvim salonima u Kragujevcu u ponudu uključuje farbanje i stilizovanje kose sa ECHOES linijom boja.

Frizerski studio “Dona” nalazi se u ulici Janka Veselinovića 98. Dodatne informacije i zakazivanje na brojeve: 063 826 57 09 i 034 633 8 909.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.