TOP TRI favorita iz nove Golden Rose Metals kolekcije + POKLON za vas!

Golden Rose Srbija predstavio je najnoviju kolekciju dekorative kozmetike – Metals. Ovu sezonu kada je o makeup trendovima na reč obeležiće metalic i mat efekti. Kolekcija sadrži proizvode za aplikaciju na lice, oči, usne i nokte. Dominiraju lagane, topive teksture, prijatnog osećaja na koži, formulacija na bazi vitamina E i zdravrstveno bezbednih sastojaka uz Golden Rose standard – postojanost. Golden Rose kreativni tim u ovu kolekciju uvrstio je i multifunkcionalne proizvode – liniju za nanošenje na usne (kao karmin) i obraze (kao rumenilo).

#1 Paleta za konturisanje lica 

Prva paleta koja će podjednako dobro odgovarati i toplim i hladnim tonovima kože, zahvaljujući visokoj sposobnosti prilagođavanja, nadogradnje i korekcije. Sadrži tri proizvoda – prah za konture, hajlajter i rumenilo. Na poleđini pakovanja nalazi se uputstvo za korišćenje palete, pa je proizvod sjajan način da se upustite u avanturu zvanu konturisanje ukoliko do sada već niste odoleli ovom makeup trendu.

#2 Tečni hajlajter

Ovaj proizvod idealan je za instant efekat ulepšavanja i osveženje celokupnog tena. Nanesite ga tik uz jagodice, ispod luka obrva, duž nosa i u pregibu gornje usne, sjedinite sa ostatkom šminke i uživajte u efektu svežine koji proizvod ostavlja na licu.

#3 Mat metalic olovka za usne

Nešto zaista jedinstveno! Ova olovka nežne teksture ostavlja mat završnicu na usnama, ali uz dodatak popularnog metalic efekta. Olovka je jednostavna za nanošenje, dugotrajna, a istovremeno i vrlo nežna prema usnama zahvaljujući formulaciji bogatoj hdrirajućim sastojcima. Proizvod je dostupan u više nijansi. Celokupnu Golden Rose Metals kolekciju možete kupiti u svim objektima Golden Rose distributera širom zemlje. Nastavite da čitate – jedna od vas dobiće priliku da među prvima u Srbiji proba ovu Golden Rose inovaciju!

POKLON ZA VAS!

Golden Rose i portal kragujevcanka.rs jednu čitateljku nagrađuju poklon paketom iz nove Metals kolekcije koji sadrži: lak za nokte, Lip&Blush 2 u 1 proizvod (karmin i rumenilo), bazu za karmin obogaćemu vitaminom E i metalic mat olovku za usne!

Da biste učestvovali u nagrađivanju lajkujte Facebook stranice Golden Rose Srbija i Kragujevčanka, lajkujte objavu o nagrađivanju na Facebook stranici portala, ostavite jedan komentar ispod objave o nagrađivaju i na svom profilu podelite jedan tekst sa portala (Javno/Public). Nagrađivanje traje do subote, 18.11. do 10.00 sati. Poklon se preuzima u Kragujevcu. Srećno!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.