EFFACLAR SPOTSCAN: tehnologija u službi nege kože

Zamislite besplatan pregled kože lica, i to uz personalizovanu stručnu preporuku kako da poboljšate njen izgled i zdravlje? Ovo je sada moguće, zahvaljujući inovativnoj aplikaciji La Roche-Posay EFFACLAR SPOTSCAN.

Brend La Roche-Posay predstavio je inovativnu metodu analiziranja akni i drugih nepravilnosti na koži, uz pomoć aplikacije koju pokreće veštačka inteligencija – EFFACLAR SPOTSCAN. Brend je u saradnji sa dermatolozima uvrstio u aplikaciju više od 6000 fotografija muškaraca i žena sa različitim tipom kože i stepenom izraženosti nepravilnosti, na osnovu kojih daje personalizovanu analizu i savete za negu kože.

Akne pogađaju oko 80 odsto tinejdžera i oko 40 odsto odraslih osoba širom sveta, a zanimljiva je informacija da godišnje Gugl zabeleži više od 600 miliona Internet pretraga u vezi sa rešenjima za borbu protiv akni. Sa EFFACLAR SPOTSCAN-om, svima koji se bore sa nepravilnostima lica biće omogućen stručan savet, analiza i preporuka nege, što je posebno važno imajući u vidu da samo pet do 10 odsto svetskog stanovništva ima pristup profesionalnom dermatologu.

EFFACLAR SPOTSCAN je savršen primer kako veštačka inteligencija može da pomogne lekarima, ali i pacijentima u unapređenju zdravlja“, ističe dr Brigitte Dréno, načelnica odseka dermatologije Univerzitetske bolnice u Nantu, koja je blisko sarađivala sa ekspertima u polju moderne tehnologije kako bi se aplikacija razvila. „Uz pomoć aplikacije, pacijenti mogu da prate napredak koji inače možda ne bi primetili, pošto svoje lice posmatraju iz dana u dan. Ovo ih motiviše da se pridržavaju preporučene rutine“, dodaje ona.

Kako funkcioniše EFFACLAR SPOTSCAN?

Prvi korak je da posetite aplikaciju sa sajta rs.spotscan.com i uslikate tri selfija – anfas, levi i desni profil. Nakon toga, ove fotografije se analiziraju da bi se odredio stepen izraženosti nepravilnosti od 0 do 4+. Ukoliko je rezultat veći od broja 2, aplikacija preporučuje konsultaciju sa dermatologom. Posle analize, SPOTSCAN preporučuje personalizovanu EFFACLAR rutinu nege i savete za negu kože, a osim toga, omogućuje i uvid u očekivane rezultate uz pomoć pre/posle simulatora i praćenje poboljšanja kože tokom godine.

Nakon uspešnog lansiranja My UV Patch-a, koji koristi visoko razvijenu tehnologiju da bi upozorio na opasnosti boravka na suncu, EFFACLAR SPOTSCAN je dodatni iskorak brenda La Roche- Posay u korišćenju veštačke inteligencije zarad stvaranja boljeg života osetljive kože i veće dostupnosti informacija o pravilnoj nezi i zdravlju kože.

Rešenja za masnu kožu sklonu aknama

Aplikacija pomaže ljudima da bolje razumeju svoju kožu, dok brend za njih konstantno razvija različita rešenja da ona bude lepa, negovana i zdrava. Sa jedinstvenim znanjem o fiziologiji kože, La Roche-Posay razvio je i profesionalnu liniju rešenja koja preporučuju dermatolozi, prilagođenih svakom profilu masne kože – EFFACLAR. EFFACLAR linija proizvoda marka je br. 1 za kožu sklonu aknama po preporuci dermatologa u Srbiji.

EFFACLAR penušavi gel za čišćenje nežno čisti masnu kožu sklonu nepravilnostima i ima odlična kozmetička svojstva, uklanja prekomerni sebum, ostavljajući kožu svežom i čistom. Serozinc tonik u spreju, smiruje površinske iritacije i deluje kao adstrigentni tonik za masnu, problematičnu kožu. EFFACLAR DUO [+] je korektivna nega koja pojačano deluje protiv izraženijih nepravilnosti, kako bi sprečila tragove na koži, ujednačila teksturu kože i otpušila začepljene pore, a EFFACLAR DUO [+] UNIFIANT dodatno uz sva navedena svojstva Effaclar Duo (+) nege, i blago prekriva nepravilnosti te ujednačava ten. Effaclar Duo (+) SPF30 obogaćena je  XL PROTECT tehnologijom protiv UVA, UVB zračenja i zagađenja iz okoline, kako se nepravilnosti kod svakodnevne izloženosti UV zracima ne bi pogoršale i vodile ka hiperpigmentaciji.

Dodatne informacije o proizvodima iz ove linije možete pronaći na La Roche-Posay sajtu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.