FILUM: Besplatna priprema za prijemni ispit

Filološko-umetnički fakultet Univerziteta u Kragujevcu tokom aprila i maja organizuje besplatnu online pripremnu nastavu za đake koji planiraju da polažu prijemni ispit na ovom fakultetu.

Za sve studijske programe Odseka za filologiju, Dani otvorenih vrata biće održani 6. i 7. aprila, putem Google Meet platforme. Od nastavnika i studenata kandidati će moći da dobiju sve informacije o prednostima studiranja na FILUM-u, o pripremnoj nastavi koja će se realizovati tokom aprila i maja, kao i o prijemnom ispitu.

Na Katedri za unutrašnju arhitekturu  Odseka za likovnu i primenjenu umetnost ovi Dani otvorenih vrata realizovaće se u formi pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita za školsku 2021/2022. godinu, koja se organizuje u cilju promovisanja studijskog programa i boljeg upoznavanja kandidata sa formom i sadržajem prijemnog ispita. Otvorena vrata organizuju se kroz otvorenu nastavu koja, formirana po tematskim jedinicama, omogućava kandidatima da se upoznaju sa teorijskim i praktičnim u nastavi, prema utvrđenom rasporedu.

Više informacija i prijava: www.filum.kg.ac.rs