Google ekspert Harry Roberts dolazi u Kragujevac na ITkonekt

Kragujevčani će ove godine imati priliku da slušaju poznatog svetskog IT predavača na ITkonektu, 24. aprila u hotelu Kragujevac. Google ekspert Harry Roberts, održaće predavanje na ITkonekt konferenciji, namenjenoj pre svega iskusnim programerima, mediorima i seniorima.

Prijave za konferenciju su već otvorene na linku. Broj mesta za konferenciju je ograničen, pa je neophodno što pre obezbediti kartu.

Harry Roberts je Google Developer Expert i nagrađivani Frontend stručnjak koji pomaže kompanijama i developerima iz celog sveta da poboljšaju svoj rad. Harry Roberts je inače predavač na najvećim svetskim konferencijama, a  ovo je jedinstvena prilika da kragujevački programeri čuju njegovo predavanje, kao i predavanja drugih stručnjaka.

U hotelu Kragujevac  24. aprila na jednom mestu će se okupiti cela kragujevačka IT scena, programeri, IT kompanije, IT predavači, svi akteri u IT-u. Ovo je prilika za sve koji su u IT industriji da steknu nova znanja, razmene iskustva, pronađu novi posao ili pokrenu neki novi projekat.

Paralelno sa IT konferencijom u hotelu Kragujevac će se 24. aprila održavati i prvi specijalizovani IT sajam zapošljavanja, gde će se na zanimljiv i interaktivan način predstaviti IT kompanije i ponuditi nova radna mesta. Ulaz na ovaj deo događaja je besplatan uz PRIJAVU ili na sajtu www.itkonekt.com.

Neke od kompanija koje će ponuditi poslove na ITkonektu su: Quantox Technology, 4IT, Seavus i drugi.

Inače ITkonekt ove godine obeležava Mesec u IT-u u više gradova u regionu. Osim u Kragujevcu, ITkonekt će se održati i u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Zagrebu.

ITkonekt je rastuća regionalna IT zajednica, čiji je cilj da osnaži IT sektor i umreži IT kompanije i IT stručnjake. Do sada je sa ovom oranizacijom sarađivalo više od 100 IT kompanija iz regiona, 40 IT organizacija, više od 100 domaćih i svetskih predavača. ITkonekt okuplja preko 10000 IT stručnjaka iz celog regiona.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.