Huile Prodigieuse® Riche: Novo čarobno obogaćeno ulje za suvu kožu

Laboratorija Nuxe predstavila je novu, obogaćenu, verziju kultnog Čarobnog suvog ulja. Koktel 7 dragocenih biljnih ulja od sada je dostupan i u bogatoj formuli prilagođenoj za suvu i vrlo suvu kožu. Uz znatno veću koncentraciju biljnih ulja, ovaj kultni eliksir lepote zadržao je svoj prepoznatljiv miris i jedinstvenu brzo upijajuću nemasnu teksturu, bez dodataka poput konzervansa, mineralnih ulja i silikona.

Huile Prodigieuse® – luksuzno i nebeski mirisno suvo ulje – dobilo je svoju novu dimenziju. Formula s povećanom koncentracijom dragocenih biljnih ulja te čak 30 % više ulja makadamije, koje je po svom sastavu najsličnije sebumu kože, predstavlja idealnu negu za nadolazeće hladne dane, kad nam koža dodatno gubi vlagu i suši se.  

Kreirano da hrani, obnavlja i omekšava suvu kožu lica i tela te kosu, ulje se instantno upija u kožu koju ostavlja mekom i satenski sjajnom bez masnih tragova.

Dokazano je njegovo snažno  antioksidacijsko delovanje te delovanje na smanjenje vidljivosti strija.  Učinkovitost je dokazana i na kosi koja je, po njegovoj primeni mekša, a vrhovi su obnovljeni i sjajniji.  

Primena:

Nanesite ga direktno na kožu ili kosu, u kupku ili svoju uobičajenu hidratantnu kremu za ekstra hidrataciju i hranljivost.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.