Humanošću popuniti prazne tribine sportskih objekata za Minju

Grad Kragujevac i SPD „Radnički“ su za našu malu sugrađanku Minju Matić pokrenuli veliku humanitarnu akciju kojom u vreme pandemije žele da pruže podršku našim sportistima ali pre svega omoguće da Minja u svojoj najtežoj životnoj borbi izađe kao pobednik.

Kragujevac je grad sporta i uspešnih sportista koje mi na žalost u ovoj pandemiji ne možemo da podržimo na pravi način, ali možemo da spojimo obe stvari i skromnom nesvakidašnjom akcijom pomognemo našoj sugrađanki, kazao je Predrag Stevović, član Gradskog veća za sport. Akcija je zamišljena tako da svako od nas, kada bude poslao tri SMS poruke 845 na 3030, napravi snimak ekrana poslatih poruka i zajedno ih sa svojom fotografijom pošalje na Viber broj  064/4588473, marketing službe SPD „Radnički“. Svaka fotografija osobe koja bude poslala poruku, biće odštampana i postavljena na sedišta tribina SBB Hale jezero i stadiona Čika Dača. Marketing služba SPD „Radnički“ će svakodnevno postavljati fotografije na tribine naših sportskih objekata i stajaće tu dokle god imamo slobodnih sedišta, objasnio je Stevović. Želimo da sva ta humana lica i njihov čin bude vidljiv svima i da pošaljemo snažnu poruku zahvalnosti grada Kragujevca i sportista. Svi naši uspešni sportisti, gradonačelnik Kragujevca sa saradnicima podržaće ovu akciju i pozvati ostale predstavnike javnog života grada i ljude dobre volje da se priključe, jer naš je cilj da Minja ozdravi, a verujem da jednom ovakvom nesvakidašnjom humanitarnom akcijom to možemo da postignemo, poručio je Stevović.

Stadion Čika Dača ima oko 15 000 sedišta a SBB Hala jezero oko 3 700. Iako možda nije dovoljno ovim želimo da pokažemo da je Kragujevac grad humanosti, snage i punog srca koji želi da stane uz svoju sugrađanku Minju. Verujem, da će akcijom sva sedišta biti ispunjena do kraja i da ćemo biti bliži njenom konačnom ozdravljenju, kazao je Stevović.