Vichy obeležava rođendan slaveći umetnost i žensku snagu

Vichy ove godine slavi svoj 89. rođendan, a veliki jubilej brend je odlučio proslaviti regionalno, ističući važnost umetnosti i ženske snage koja nas u ovim trenucima nadahnjuje, osnažuje i spaja. Poput Vichy-ja, koji već 89 godina kreira vanvremenske proizvode koji čine svakodnevicu lepšim mestom, i umetnost u nama budi slična osećanja. Stoga je Vichy, odlučio podržati odabrane regionalne umetnice promovišući njihov rad u vremenima kada je, zbog pandemije, umetnost gurnuta u drugi plan. Inspiriran kultnim proizvodom Minéral 89 koji veliča lepotu te snagu kože, Vichy je pozvao odabrane umetnice da prikažu lepotu i snagu žene te, nadahnute spomenutom temom, kreiraju umetničke radove u plavoj paleti Mineral89 boja. Prilikom slavlja 89. godišnjice brenda Vichy će u apotekama predstaviti novo, oslikano rođendansko izdanje Minéral 89 proizvoda u crveno-plavoj paleti boja i promotivnom pakovanju 75ml po ceni od 50ml. 

U poslednjih nekoliko meseci, usled pandemije i novih okolnosti, promenio se svaki delić naših života, a kulturni su sadržaji nezasluženo gurnuti na samo začelje naših prioriteta. No, u ovim turbulentnim i neizvesnim vremenima, umetnost nam nesebično otvara vrata u neke “bolje” svetove, teši nas, nadahnjuje i raduje, razigrava naš um i navodi nas da, barem na trenutak, odmaknemo misli od stvarnosti. Baš zato, ne smemo zaboraviti umetnost i one koji je stvaraju čineći svet lepšim mestom. 

Kreirajući fantastična umetnička dela, ovom su se projektu odazvale odabrane umetnice iz regiona: Iz Srbije svoje su umetničke radove na zadanu temu ženske snage predstavila je poznata apstraktna umetnica Gala Čaki, čiji radovi su predstavljani regionalno, po evropskim i dalekim zemljama, zatim Irena Kuzmanović čiji je zaštitni znak akvarel  i mlada, talentovana slikarka Tara Rodić koja se već istakla na umetničkom nebu. Predstavnice Hrvatske su zagrebačka umetnica s portugalskom adresom Hana Tischler čiji se rad svodi na istraživanje ženske raznolikosti i ženstvenosti, riječka slikarka Sanja Jureško koja nadahnuće pronalazi u otkrivanju svih uglova ljudske svesti te Jasminka Škalić, diplomirana ekonomistkinja i slikarka, čije se umetničko stvaralaštvo preliva sa slikarstva na dizajn, enterijere, dekoracije… Mineral 89 inspirisao je i slovenske umetnice, slikarku Iru Neiro Marušič te nagrađivane ilustratorke Metu Wraber i Alju Horvat.

Tema ženske snage nadahnuta je snagom kože koja već dugi niz godina čini srž popularnog proizvoda Minéral89. Naročito lagan, minimalističke formule, gelaste strukture i s 89 odsto mineralizirane vode u kombinaciji sa hijaluronskom kiselinom, Minéral89 savršen je booster za početak dana. Kožu brani od svih nepovoljnih uticaja, vraća tonus te je čini blistavijom, punijom i snažnijom. Povodom 89. rođendana Vichy-ja, pakovanje omiljenog Minéral89 boostera zasijalo je u novom, rođendanskom ruhu u crveno-plavoj paleti boja. Upravo crveno-plave nijanse krase umetnička dela odabranih umetnica. U znak podrške i razvoja, Vichy će otkupiti spomenute radove, a ova jedinstvena saradnja svoje će finale doživeti zajedničkom virtuelnom izložbom. Povodom 89. rođendana Vichy-ja službene će stranice brenda ukrasiti radovi umetnica iz čitavog regiona, slaveći umetnost i žensku snagu te čineći svet, barem na trenutak, lepšim mestom. Svoje oslikano, rođendansko izdanje Minéral89 boostera Vichy zaljubljenice moći će nabaviti na policama odabranih apoteka u limitiranom izdanju. 

Proslavite sa nama umenost i snagu žena prilikom posete virtualne izložbe na vichy.rs.

#89godinaVichy #mineral89

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.