JollyWoman aesthetic, portal o estetici i medicini podržale mnoge poznate ličnosti

JollyWoman Aesthetic je inovativan projekat u oblasti digitalnih medija sa primarnim ciljem da olakša savremenoj ženi odabir kozmetičkih i estetskih usluga u zemlji. Responzivan i intiutivan dizajn, najnovije tehnologije korišćene u izradi web platforme, vrhunski tim stručnjaka iz oblasti web dizajna i programiranja i harmoničan pristup realizaciji projekta stvorili su digitalni kutak posvećen lepoti čijim će se stranama žene rado vraćati.

Idejni tvorac projekta i vlasnik koncepta je Jovana Šipčić koja nakon decenijskog iskustva u radu u oblasti digitalnih i štampanih medija, okuplja tim profesionalnih saradnika i dolazi na ideju o jedinstvenom konceptu – online beauty savetniku moderne žene.

Daniela Boracheva
Kija Kockar
Tijana Stoisavljević

Fenomenalne fotografije za najavu ovog portala uradio je poznati fotograf Đorđe Bukvić, čije su fotografije objavljene i Vogue. Projekat su na snimanju podržale i prelepe dame, pevačica Kija Kockar, voditeljka popularnog show-a AmiG Tijana Stoisavljević Milutinović, kao i divna manekenka i voditeljka emisije Desetka Daniela Boracheva.

Šminka Marija Jolić i Slađana Janković

Frizura Ivana Mitrović za Studio Blond i Natalija Zubac Obradović za Estetic studio 7

Stajling Amina Hasanbegović

Obuća Šafran

Nakit Helenadia

Torta Njegomir torte