Kaliopi ponovo u Kragujevcu

Makedonska zvezda Kaliopi, još jednom će podeliti svoju emociju sa Kragujevčanima, 3. novembra, u Pozorištu za decu, od 20 časova.

Ono što publika može da očekuje od ovog vanvremenskog vokala, prepoznatljivog po svojoj moćnoj, emotivnoj i energičnoj interpretaciji, je svakako veče za pamćenje.

Prepoznatljiva po moćnoj i emotivnoj interpretaciji, kao i posebnoj energiji i šarmu koje donosi na sceni i velikim brojem hitova kao što su „Bato“, „Kofer ljubavi”, “Znam da te volim”, ,,Melem”, ,,Crno i belo”, “Vučica”, ,,Poželi”, “Nevinost”, „Mrvica“, „Oprosti“, „Rođendan“, „Presuda“ i mnogi drugi, ova dama na svakom svom koncertu ostvari posebnu vezu sa publikom koja traje i postaje veća na svakom sledećem susretu.

Kaliopi i njen bend su u okviru jesenje turneje pripremili nastup i za kragujevačku publiku. Oduševljena uspehom prethodnog i neizmerno se radujući novom koncertu, želi da Kragujevčanima i ovoga puta ostavi deo svoje duše, na sceni Pozorišta za decu.

– Sveža su sećanja na sve fenomenalne koncerte koje smo imali po Srbiji… Upravo ta energija i ostvareni fluid sa publikom i ovaj put je naša glavna inspiracija za koncerte koji dolaze – kaže Kaliopi.

Ne propustite priliku da se uverite zašto je publika i po deset minuta, stojeći, aplaudirala Kaliopi i muzičarima nakon svakog koncerta!

Ulaznice, po ceni od 1000 dinara, prodaju se na blagajni Pozorišta za decu.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.