Kallisto – novi salon za negu i ulepšavanje u Kragujevcu

Beauty salon “Kallisto” otvoren je početkom 2018. godine sa ciljem da Kragujevčankama koje vode računa o izgledu, lepoti i zdravlju kože ponudi širok spektar kvalitetnih beauty usluga. Trenutno salon nudi usluge iz oblasti manikira, pedikira, depilacije Lycon voskom (koja je sve popularnija zahvaljujući vosku koji omogućava gotovo bezbolnu proceduru), masaže, profesionalnog šminkanja i nege lica.

Lepota na prvom mestu!

U ponudi su tretmani lica: klasičan higijenski sa ili bez komedoekspresije, tretman voćnim kiselinama, enzimski piling, mezopen, dermoabrazija, tretmani ultrazvukom.

Najsavremenije metode nege kože

Individualni pristup svakom klijentu, visok kvalitet proizvoda, stručnost i profesionalnost uz visoke standarde kvaliteta – u “Kallisto” beauty salonu dobićete najkvalitetniju negu za svoju kožu uz opuštanje i predah od svakodnevnih obaveza u prelepom ambijentu salona.

Beauty salon “Kallisto” nalazi se na adresi Maglićka 5, lokal 1 u Kragujevcu. Dodatne informacije možete dobiti putem telefona  065/64-200-46 ili emailom kallistosuzana@yahoo.com. Pratite “Kallisto” i na Instagramu – kallisto_suzana.

Uskoro na portalu Kragujevčanka čitajte detaljnije o metodama nege i ulepšavanja u salonu “Kallisto”, a pripremamo lepa iznenađenja i za vas! 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.