Ključan korak u nezi: poznavanje potreba i stanja kože

Uz neobavezno ćaskanje uz kafu sa drugaricama, uvek se provuče omiljena žeska tema – nega. Proizvodi koji obećavaju vrhunske rezultate, sniženja i specijalne pogodnosti pri kupovini omiljenih teglica, tuba, kutija koje kriju formulu za zdravu, lepu i negovanu kožu – do svake od nas, na dnevnom nivou, u proseku stigne 14 promotivnih poruka iz industrije lepote!

Digitalno doba pruža veliku prednost marketing timovima kozmetičkih kuća, nikada nije bilo jednostavnije i finansijski isplativije plasirati promotivne kampanje. S druge strane, potrošači su često u nedoumici ili počinju da kupuju proizvode čija formula nije ni promil dobra kao što marketinški stručnjaci tvrde. 

Kao posledica toga javlja se situacija u kojoj nismo zadovoljne efektima proizvoda i stanjem kože, a ni stanjem na bankovnom računu nakon kupovine svih proizvoda koji nisu prijali koži.

Da li vam je ovo poznato? 

Srećom, era modernih tehnologija donosi i brojne prednosti kada je nega kože u pitanju. Stručnjaci iz oblasti dermatologije uz saradnju sa hi-tech kolegama razvili su aparat za preciznu analizu kožeAPI. Značaj pravilnog određivanja tipa i stanja kože, kao i potreba koje su posledica jedinstvenog mikrobioma kože, prepoznao je Oriflame tim no. 1 iz Kragujevca.  

  • Svaka koža je jedinstvena i rezultati u upotrebi proizvoda mogu se videti samo ako formula odgovara konkretnim potrebama i stanju kože. Naš tim, kao deo globalne Oriflame priče o lepoti, veruje da svaka od nas treba da poznaje svoju kožu pre nego što odluči da kupi neki proizvod, ističe Ivana iz Oriflame tima no. 1.

API kombinuje precizne tehnike rada i savremenu tehnologiju koja je “srce” aparata i pruža precizan uvid u nivo vlažnosti, sebuma i melanina u koži. Pored toga, aparatom se identifikuje stanje pora, stepen osetljivosti kože na razne agense iz okruženja, stanje bora i akni. Kroz ovih sedam ključnih parametara kože moguće je odrediti najefikasniju beauty rutinu nege.

Mislite da je analiza kože skupa? Drago nam je da vam kažemo da grešite! Oriflame tim no.1 iz Kragujevca obezbedio je BESPLATNU ANALIZU KOŽE na API aparatu. Analiza se obavlja u kancelariji Oriflame tima No. 1 iz Kragujevca (Save Kovačevića 8) uz obavezno zakazivanje termina i poštovanje epidemioloških mera tokom pregleda i posete kancelariji.

Zakažite putem emaila oritimno1kragujevac@gmail.com ili telefonom 064 22 84 880. Podelite sa nama rezultate analize i obavezno nam za mesec dana javite kako se vaša koža promenila nakon uvođenja personalizovane nege 🙂