Photobooth Foto ogledalo – nezaboravne proslave uz najlepše FOTO uspomene

Nešto novo u našem gradu! Hit na svim dođajima širom sveta od sada konačno dostupan i u Kragujevcu! Photobooth Foto ogledalo je konačno tu i spremno da tvoj specijalan događaj učini nesvakidašnim! Družimo se na proslavama rođendana, venčanja, krštenja, važnih jubileja!

Šta je Photobooth Foto ogledalo?

Verovatno se iz starih filmova sećate kabina za fotografisanje. Vreme je učinilo da klasične kabine za fotografisanje polako odu u zaborav. Transformacijom klasičnih kabina i njihovim prilagođavanjem za upotrebu u manjim prostorima i na raznim vrstama događaja, došli smo do kreiranja Photobooth Foto Ogledala. Znatno manje dimenzije ovakvog koncepta fotografije kao i njegova otvorenost čini ga idealnim za fotografisanje većeg broja ljudi, koji će fotografiju nakon događaja odneti kući kao trajnu uspomenu. Photobooth ogledalo takođe poseduje Touchscreen tehnologiju tako da će svi gosti moći da se potpišu i tako ostave svoj pečat na fotografijama.

Korišćenje Foto ogledala je jednostavno, sve što je potrebno je da staneš ispred ogledala, izabereš neki od ludih rekvizita, zauzmeš pozu a ogledalo će te fotografisati i za svega 15 sekundi dobićeš svoju fotografiju!

Iznamljivanje

Iznamljivanjem dobijate neograničen broj fotografija koje gosti mogu napraviti, tako da će zabava biti neprekidna. Ali to nije sve, pored fotografija gostima će biti na raspolaganju preko 100 rekvizita koji su tu da učine fotografile šašavijim i veselijim. 

Photobooth Foto ogledalo čini svaki događaj jedinstvenim i nezaboravnim, a ukoliko želite da vaš događaj bude baš takav i gostima na svojoj proslavi priuštite inovativan način zabave, kao i veliki broj besplatnih fotografija sa događaja, javite se Photobox timu!

Za više informacija posetite web prezentaciju magicno.rs

Instagram: @photoboxkg