Mirisi evociraju najlepše uspomene. Jedan od omiljenih mirisa svakog istinskog zaljubljenika u svetlucave lampice, ukrase, svećice, zimu i miris novih početaka u vazduhu jeste MIRIS NOVOGODIŠNJIH I BOŽIĆNIH PRAZNIKA.

Kako to Nova godina i Božić mirišu?
Čisto, prefinjeno, romantično, na mahove orijentalno, začinsko, sa prepoznatljivom notom jabuke i cimeta, uz dašak omiljenog parfema koji se zadržao na vunenom šalu i rukvicama.

Skuvajte omiljen čaj, pustite praznični film, pratite naše predloge i pobrinite se da osetite radost praznika svim čulima.

Mirišljave sveće

Najjednostavniji način da vaš dom zamiriše na praznike jeste odabir sveće sa mirisom. Air Wick Vanilla Bean and Sweet Almond, Air Wick Mum’s Baking, Air Wick White Vanilla Bean, Profissimo mirisne sveće u čaši sa prazničnim motivima – odaberite olfaktorno zadovoljstvo prema svom ukusu i uživajte u toplom i mirisnom domu.

Eterična ulja u vodi

U sezoni centralnog grejanja vazduh u prostorijama je suv. Takvi uslovi pogoduju razvoju problema sa respiratornim organima i mogu vam zaista pokvariti praznično raspoloženje. Povećajte vlažnost vazduha tako što ćete na radijator staviti posudu sa vodom u koju ćete dodati par kapi eteričnog ulja. Menta, limun, pomorandža, sandalovina – nas ovi mirisi asociraju na praznike, a ujedno imaju i pozitivno terapeutsko dejstvo na zdravlje i raspoloženje. Vodu menjajte na svaka dva do tri dana.

Miris voća

Jabuke, mandarine, pomorandže, suvo voće, orašasti plodovi… možda do sada niste obratili pažnju kako voće lepo miriše! Kako niste svakodnevno u prilici da “zamirišete” dom aromom kolača sa jabukama i cimetom, postavite korpu sa voćem u dnevnu sobu, a koru oljuštene mandarine, limuna ili pomorandže, slobodno ostavite da stoji u sobi. Miris citrusnog voća vraća energiju, popravlja raspoloženje i uvek podseća na praznike! 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.