Sa voljenom osobom uz kokice, sa prijateljicama tokom “ženske” večeri, u udobnosti kreveta u ranu zoru ili pred spavanje – na ovom spisku sigurno ćete pronaći film koji će vas osvojiti za ceo život! Smeh, suze, motivacija, podrška, neodoljiva gluma i kostimi – uživajte!

What women want
Šta žene žele

Ovaj film je jedan od najboljih romantičnih komedija! Muškarac se budi jednog jutra i shvata da može da čuje o čemu razmišljaju žene, ili kako kaže sam naziv filma, zna šta žene žele. Većina muškaraca bi i želela da ima tu sposobnost! U ovoj komediji to niko ne uspeva osim neponovljivog Mel Gibsona, koji dobija tu sposobnost da čuje njihove misli u datom trenutku. Počinje da razume žene na poslu i u privatnom životu. Međutim, što više sluša misli žena, počinje i sam da se menja. Uživajte u ovom filmu, jer u realnom svetu nijedan muškarac neće čuti vaše misli, a većina se neće ni potruditi da vas razume. 🙂

Monster In Law
Za sve je kriva svekrva

Jeste li se pronašli možda? Svekar ili svekrva, neko uvek neće da vam prija. Naravno uvek ima izuzetaka.  Svi verujemo u “gospodina savršenog”!
Njihova veza je fenomenalna sve dok on, vrlo brzo ne odluči da je zaprosi. Kada upozna njegovu majku, Violu sve će se pretvoriti u pakao, jer će ona učiniti sve što je u njenoj moći da ih razdvoji. Ali ova priča ipak nije tužna, sve se postiže uz dogovor.

How To Lose a Guy in 10 Days
Kako Izgubiti dečka za 10 dana 

Ovo je veoma zanimljiva  priča o mladoj novinarki Endi Enderson, koja radi za ženski magazin ” Composure” koja dobija zadatak da napiše članak – kako izgubiti dečka za 10 dana! U članku navodi razne pogrešne stvari  koje neke devojke prave, a zbog kojih bi svaki muškarac pobegao od njih glavom bez obzira, u roku od 10 dana. 🙂

Where the heart Is
Tamo gde je srce

Ovo je jedan od najboljih filmova koji govori o ljubavi i praštanju. Na šta smo sve spremne, da rizikujemo zbog partnera, da li treba da imamo poverenja u njega uvek ili da dajemo iznova šanse…

Titanik 

Jedan film za prave romantične duše. Ima li potrebe da dodamo još nešto?

Runaway Bride
Odbegla mlada 

Fenomenalna Dzulija Roberts prikazuje nam pogled na brak i postavlja pitanje kada stati na “ludi kamen”. 

La Vie En Rose
Život u ružičastom

Ovo je divna priča o francuskoj divi Editi Piaf. Tokom celog svog života se borila za pravo da peva i voli. Ovaj film je remek delo  jer je na jedan predivan način preneta atmosfera Pariza, očaravajućeg grada ljubavi.

Osmeh Mona Lise

Šta je dostojanstvo, hrabrost, ženstvenost… Pravi izbor za okupljanje sa prijateljicama!

Evita

O miljenici cele Argentine, Eviti Duarte de Peron. Perfektnom interpretacijom Madona je prenela tamne i svijetle strane života svoje junakinje, isto tako i njene strahove i ambicije. 

Coco Chanel

Neprevaziđena Audrey Tautou u ulozi Coco Chanel.

Autor: Milena Janković

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.