Najefikasnija metoda epilacije za SVE tipove kože od sada i u Kragujevcu!

Sigurno ste do sada imali priliku da čujete i čitate o epilaciji kao načinu uklanjanja dlačica sa tela. U poređenju sa metodama koje podrazumevaju brijač, vosak, trake ili različite vrste krema, praškova i gelova, epilacija može ponuditi trajno rešenje.

Naglašavamo da može, a to isključivo zavisi od načina na koji se procedura realizuje i koji tip lasera se koristi. Važno je da znate u šta ulažete novac – vaša koža ne treba da bude deo eksperimenta. Posledice nestručno realizovane procedure epilacije dovode do trajnih oštećenja kože!

Baš kao i kada je o nezi kože reč, kada zakazujete epilaciju potrebno je da imate potpuno poverenje u stručni tim epil centra i budete upoznati sa laserom koji u procedurama koriste.

Da li znate da FDA (Uprava za hranu i lekove, SAD) navodi samo TRI tipa lasera kao preporuku za epilaciju?

U ovoj grupi su diodni laseri koji garantuju najuspešnije i najbezbolnije trajno uklanjanje dlaka.

Hair Away Pro je namodernija verzija diodnih lasera koja emituje tri talasne dužine (755 nm-808 nm-1064 nm) istovremeno i time omogućava efektivno uklanjanje svih tipova dlaka na svim tipovima i bojama kože!

Epilacija Hair Away Pro – Laser Trio diodnim laserom ekskluzivno u Cacao Epil centrima u Beogradu i Kragujevcu! 

– Od samog početka imamo jasnu viziju i idemo korak po korak do krajnje. Na red je došao naš novi koncept epil centara. Otvaranjem u Kragujevcu i Beogradu pokazali smo dve, sada već jasne namere – nastavak širenja i jačanja u našem gradu, kao i plan ulaska u Beograd gde već sad možemo da najavimo i naš beauty centar kao i akademiju lepote. – Kaže Marija Čalija, vlasnica Cacao koncepta.

Stručni tim doktora medicine iz Cacao Epil centara naglašava i da laserska epilacija ima još jednu prednost – više ne morate da čekate da vam dlačice porastu do određene dužine, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlaka. Kada jednom uradite epilaciju, shvatićete da ste potpuno slobodni u svakom trenutku – ne razmišljate više o neželjenim dlakama!

Cacao Epil centri veruju da lepota treba da bude dostupna svakom i u skladu sa poslovnom politikom i osluškivanjem želja klijenata svakog meseca nudi posebne pogodnosti za uplaćene tretmane.

Specifičnost Cacao Epil koncepta je i jedinstvena unisex cena – 3300 rsd po tretmanu jedne zone (lice, potkolenica, natkolenica, prepone, perianal, stomak, grudi, pazusi, ruka, ramena, leđa – gornja, leđa – donja, gluteusi i 1900 rsd po tretmanu za mini zone (nausnice, brada, zulufi, jagodice, areole, trbušna linija, šake, stopala, vrat – prednji, vrat – zadnji).

Pratite aktuelnosti na www.cacaoepil.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.