Top saveti za najluđi HALLOWEEN MAKEUP

Približava se još jedna Noć veštica, noć za ludi provod u kojoj možete da oslobodite svoju maštu i pretvorite se u bilo šta što poželite. Švedski beauty-tech brend FOREO ima spreman odgovor kako da pripremite svoju kožu.

  • Odlučite se u koga želite da se pretvorite

Još se premišljate koji kostim da obučete i kako da se efektno maskirate? Možda seksi pin-up devojka koja je zaluđivala svet tokom 50-ih, ili neko jezivo biće iz omiljenog horor filma? Ovaj zabavni praznik sve više inspiriše brojne zaljubljenike u kostime da budu autentični, luckasti i zanimljivi te večeri kada je sve dozvoljeno. Pripremite svoj ten za ovaj ludi maskenbal uz sasvim posebnu negu lica, zahvaljujući UFO uređaju i pametnom tretmanu sa aktivnim maskama.

  • Pripremite svoju kožu za glamuroznu šminku

Ono što je idealno za naš društveni život često ne prija našoj koži, ali priprema lica sa FOREO pametnim uređajem UFO u kome se aktivira UFO Matte Maniac maska sigurno će sačuvati kožu čak i od najzahtevnije šminke koja je potrebna za potpunu transformaciju u Noći veštica. YouTube tutorijali su nam omogućili da se u sopstvenom domu doslovno pretvorimo u bilo kog duha ili goblina, tako da na raspolaganju imamo dovoljno vremena da se informišemo o pripremi kože za događaje i prilike za koje planiramo jaku šminku.

  • Dobra masaža čini čuda za vaše lice

Nikola Džos, profesionalna šminkerka za brend FOREO, koja je radila sa zvezdama poput Megan Markl, dala je nekoliko ključnih saveta za negu lica za svaku priliku.

„Svojim klijentima uvek preporučujem masažu ujutru i uveče. Dok masirate mišiće lica, momentalno podstičete limfni sistem koji štiti telo od toksina. Na ovaj način su konture lica izražajnije, jer masažom pomažete mišićima da se opuste upravo tamo gde treba i smanjujete napetost, stres i težinu u mišićima lica. Takođe, masaža poboljšava zdravlje i vitalnost muskulature lica, s obzirom na to da krv i mišićna tkiva brže dobijaju hranljive materije i kiseonik preko kože, dok se ćelije brže obnavljaju“, objašnjava Džos.

Kada pomislite na sve ovo, tretman od 90 sekundi UFO uređajem sa Matte Maniac maskom ne samo da će pripremiti vašu kožu za Halloween transformaciju, već ćete na licu imati osećaj od milion dolara – pa čak i ako odlučite da se pretvorite u biće iz sveta tame.

  • UFO maska je najbolja podloga za efektnu šminku

Formula Matte Maniac je maska sa dodatkom uglja koji uklanja višak sebuma i nečistoća, kako bi koža bila sveža i čista. UFO uređaj će, zahvaljujući krioterapiji i plavom LED svetlu, za 90 sekundi smanjiti pore i nesavršenosti kako bi ten bio zdrav i blistav.

Sa visoko koncentrovanom mešavinom aktivnih sastojaka, Matte Maniac formula bez ulja bazirana je na snazi uglja za čistu i zdravu kožu. Ugalj izvlači nečistoću i masnoću na površinu kože i nežno uklanja toksine tokom tretmana. Istovremeno, ekstrakti snežnog lotusa i hamamelisa pomažu da koža ne bude iritirana dok se smanjuju pore.

  • Temeljno skinite svu šminku pred spavanje

Bilo da planirate da uplašite sve svojom uverljivom i jezivom šminkom, ili da zavodite u stilu princeze iz Disney filmova, najveća obaveza osim dobrog provoda za Noć veštica je – skidanje šminke. Bez obzira na kvalitet šminke koji koristite, važno je da kožu temeljno očistite pre spavanja. Začepljene pore često rezultiraju miteserima i crvenilom, pa će vam čišćenje lica  pred spavanje masažom ulepšati LUNA 2. Posle uobičajenog uklanjanja šminke, upotrebite LUNA 2 uređaj za čišćenje lica kako biste se u potpunosti rešili nečistoća koje mogu dovesti do iritacije. LUNA 2 će vam za svega minut vremena pružiti svežiji i ujednačen ten, kao i slatke snove.

Nezaustavljivi rast društvenih mreža doprinosi i sve većoj potrebi za zanimljivim i privlačnim sadržajem i postovima, tako da ne čudi što je Noć veštica iz godine u godinu sve popularniji praznik širom sveta. Očekuje se da će samo u SAD u tom periodu biti potrošeno devet milijardi dolara. Oko 180 miliona Amerikanaca će slaviti ovaj praznik, a od toga će skoro pedeset odsto njih novac potrošiti na kostime, u iznosu od 3,4 milijarde dolara.

UFO kolekciju od šest aktivnih maski možete poručiti putem stranice foreo.com, dok je LUNA 2 dostupna i na sajtu hilife.rs.


No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.