Watchout Security proslavio 10 godina uspešnog poslovanja

U petak, 26.10.208. u Plavoj sali hotela Šumarice Watchout Security proslavio je 10 godina uspešnog poslovanja. Tom prilikom prijateljima, klijentima i partnerima organizacije predstavljena su najnovija tehnološka dostignuća u oblasti prevencije bezbednosti lica, imovine i poslovanja.

Image may contain: 20 people, people smiling, people standing, suit and indoor

Image may contain: 3 people, indoor

Prisutnima se obratio Vladimir Jaćimović, direktor i osnivač Watchout Security-a, istakavši da su prilagođavanje promenama, ulaganje u obuku i razvoj ljudskih resursa, praćenje inovacija, ali i inventivnost u oblasti bezbednosti, učinili da Watchout Security postane prvi izbor u regionu kada je o fizičko-tehničkoj zaštiti reč.

Veselin Živković, izvršni direktor firme predstavio je benefite integrisanih sistema bezbednosti u kontekstu efikasnog smanjenja rizika.

Image may contain: 1 person, standing and night

Dahua Technology, vodeći provajder u globalnoj industriji video nadzora, jedan je od partnera sa kojim Watchout Security ostvarijue višegodišnju uspešnu saradnju. Chentago Lee, projekt menadžer Dahua Technology-a iz Kine i Aleksandar Stojanović, inženjer za integrisane sisteme bezbednosti Dahua Technology-a, predstavili su okupljenima poslednju generaciju softvera za video menadžment i ukazali na ključne prednosti u odnosu na konvencionalne modele zaštite.

Image may contain: 2 people, people standing

U fokusu poslovne misije Watchout Security-a je težnja da zadovolji potrebe korisnika na najefikasniji način. Detaljnom segmentacijom tržišta i analizom potreba korisnika u kontekstu bezbednosti uočen je prostor za uvođenje revolucionarnog sistema tehničke zaštite lica – medicinskog panik tastera. Prof. dr Vladimir Senić, redovni profesor Univerziteta u Kragujevcu, predstavio je bezbednosni koncept i ključne koristi medicinskog panik tastera. Resursi Watchout Security-a usmereni su ka finalnoj realizaciji projekta i konačnoj distribuciji na tržište.

Image may contain: one or more people, people standing, shoes and suit

Nakon prezentacije poslovnih dostignuća i inovativnih rešenja, upriličena je svečana večera uz muzičko-zabavni program za sve zvanice.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.