Najslađa jesenja kupovina – garderoba za mališane koja će vas osvojiti ove sezone

Samo što je prošla gužva oko priprema za povratak u školske klupe, a već stiže vreme za odabir toplije garderobe i jakni za jesenje i zimsko vreme. Znamo koliko neodoljivi mogu biti modeli garderobe za devojčice i dečake, a baš takve pronašli smo u BIG FASHION Kragujevac centru – od toplih jakni neodoljivog dezena, preko kompleta trenerki, prsluka do praktičnih dukseva za svaki dan i svaku priliku.

Vreme je za kupovinu tople jakne

Prvenstveno topla i udobna, ali i izrađena od kvalitetnog materijala, simpatičnog kroja i dezena – takva jakna potrebna je svakoj devojčici za predstojeće hladne dane. U BEBAKIDS maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru posebnu pažnju privukla nam je bela jakna Alisa, sa dvorednim kopčanjem i širokim teget karo dezenom. Sigurni smo je da će je devojčice voleti zbog kroja koji podseća na mamin omiljeni sako od tvida, ali i zbog izuzetne udobnosti pri nošenju.

Istražite kolekciju za jesen i zimu u BEBAKIDS maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Praktičnost, udobnost i kvalitet uz odgovarajuć komplet trenerke

Svaka prilika, svaki dan, svako godišnje doba – trenerke su neizostavan komad garderobe za svako dete. Pamučne modele upečatljivih boja koje ostaju nepromenjene na tkanini i posle više pranja nije uvek lako pronaći, ali dobra vest je da je u Benetton maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru dostupna nova kolekcija u kojoj se nalaze i modeli gornjeg i donjeg dela trenerke za decu.

Klasičan model trenerke od pamuka u crvenoj boji je sjajan izbor za garderobu za svaki dan, ali i sportske aktivnosti, a možete ga pronaći u Benetton objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Dukseva nikad dosta

Za klasičan model oversized duksa sa kapuljačom uvek ima mesta u garderoberu dečaka jer su praktični, udobni i nosivi u brojnim prilikama – od škole, časova jezika, igranja sa društvom u naselju, do odlaska u bioskop. Prilikom dolaska u BIG FASHION Kragujevac centar ne propustite da pogledate ponudu ovakvih modela dukseva za dečake u H&M maloprodajnom objektu.

Da li vi rado kupujete deci ovakve dukseve?

Neizostavan komad garderobe za prelazno vreme – prsluk

Znate onaj period godine kada je danju dovoljno vrućina, ali ipak duva vetar i bude hladno, pa ne znate šta da obučete ni sebi, a kamoli deci koja idu u šklolu ili se igraju napolju?

Za ovakve prilike idealan model garderobe je prsluk izrađen od toplog i otpornog materijala koji će zaštititi dete od vetra i hladnog vazduha, a istovremeno neće stvarati osećaj nelagode zbog nešto viših temperatura.

Neodoljive modele prsluka za decu pronašli smo u Dexy Co Kids maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.