Najslađa prolećna moda – vesele boje i krojevi za duge dečje igre

Prolećni dani ne inspirišu samo nas na isprobavanje različitih outfit-a – nove kolekcije omiljenih modnih brendova imaju neodoljivu dečju garderobu. Vođene praktičnošću, a ne isključivo estetskim momentom, biramo odevne komade za decu iz BIG FASHION Kragujevac centra koji osim udobnosti i kvalitetnog materijala, poseduju i izvestan šarm – da li zbog kroja, dezena ili toga kako najdraže mališane zamislimo u njima, procenite sami.

Extreme Intimo, BEBAKIDS, H&M i Waikiki u BIG FASHION Kragujevaccentru su vaša nova omiljena stanica kad god ste u potrazi za poklonom ili garderobom za decu koja će im omogućiti nesmetanu igru i potpuno uživanje u prolećnim danima.

Udobni i bezbrižni snovi kao preduslov dobre zabave i igre

Ukazivanje na značaj sna za pravilan razvoj i zdravlje dece, ostavićemo stručnoj literaturi i izvorima, a mi ćemo samo reći da je kvalitetan san od ključne važnosti za dobru igru sutradan! Kako bi mališanima tokom noći bilo što udobnije, odaberite pidžamu od prijatnih materijala, a pamuk je uvek dobra ideja.

Plava pidžama kratkih rukava za dečake sa dezenom omiljenog Disney junaka udobna je i prijatna za nošenje. Zanimljiv dezen i razigrani Mickey učiniće je omiljenom pidžamom mališana. Potražite u Extreme Intimo maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Nikad dosta haljinica

Šta je proleće bez par novih haljinica za najdražu devojčicu? Sužavamo izbor (za sada) i skrećemo pažnju na BEBAKIDS model Sienna koja ima sve što će je učiniti prvim izborom kada je o odabiru prolećnih modela haljina za devojčice reč.

Postava haljine izrađena je od viskoze što će posebno prijati osetljivoj dečjoj koži tokom predstojećih toplih dana, dezen bismo opisali kao pravi prolećni i čini nam se da se najbolje slaže uz aktivnosti poput šetnje i igre u obližnjem parku. Kupite u BEBAKIDS maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Kupovina praktične garderobe uz uštedu je uvek dobra ideja

Koliko puta u toku dana vaše dete isprlja majicu? 🙂 Kupovina setova od tri majice je jedno od najpraktičnijih rešenja, jer osim uštede novca, uvek imate spremne rezerve za sve one situacije poput dolaska kući posle sladoleda, igre u parku ili fudbala na obližnjem terenu.

Pamučne majice za dečake jednostavnog kroja potražite u H&M maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Must have komad sezone za devojčice

Za sve one situacije kada vremenske prilike pokvare plan za beskonačnu igru na suncu, a malo vetra ne sme da pokvari zabavu – prolećna jakna za devojčice je must have komad sezone. Da bi dete uvek želelo da je nosi, jakna treba da bude od laganog materijala, nežne boje i da se lepo slaže uz omiljene prolećne modne kombinacije. Pronašli smo takav model u LC Waikiki maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru. Kako vam se dopada?

Vreme je i za sjajnu zabavu za najmlađe u BIG FASHION Kragujevac centru

Uživajte u avanturi i posetite fantastičnu interaktivnu izložbu i radionice DECA NA MARSU od 27. aprila do 9. maja, radnim danima od 14 do 20 sati i vikendom od 12 do 20 sati u atrijumu centra, u toku koje će mališani uzrasta od 5 do 14 godina imati prilike da prošire svoje znanje na temu solarnog sistema, sazvežđa, a očekuje ih i još mnogo toga zabavnog! Više informacija potražite OVDE.