Novi sjaj za svaki tip kože – čak i one najosetljivije

Vitamin C je jedan od najznačajnijih antioksidanata u koži, koji joj pomaže da održi svežinu na isti način na koji je važan i za funkcionisanje celokupnog organizma. Međutim, da li ste znali da ljudska bića ne mogu prirodno da sintetišu ovaj molekul, već je kako ceo organizam, tako i naša koža zavisna od eksterne suplementacije? Upravo zato, La Roche-Posay se ove sezone okreće jednom od najmoćnijih anti-age molekula i „zvezdi u usponu“ beauty industrije, predstavljajući još jednu inovaciju iz svoje laboratorije: PURE VITAMIN C10 serum!

PURE VITAMIN C10 je novi, obnavljajući serum protiv bora, koji sadrži čisti vitamin C, za vraćanje potpunog sjaja kože – i to one najosetljivije! Ovaj proizvod je sada vaš glavni saveznik za borbu protiv bora, gubitka sjaja i neujednačene teksture kože; ona je u trenu mekša, hidrirana i sjajna, a tanke linije vidljivo smanjene. Vaša koža je u potpunosti je transformisana, a njena tekstura i ten deluju glatkije i ujednačenije, kako bi dostigla svoj puni sjaj.

Osim čistog vitamina C, koji ima važnu ulogu u zadržavanju vlage i povećanju blistavosti, aktivna i optimalna koncentracija sastojaka u PURE VITAMIN C10 uključuje salicilnu kiselinu koja podstiče uklanjanje izumrlih ćelija, i neurosensin koji deluje umirujuće i ima efikasno protivupalno delovanje. Po testiranju proizvoda, čak 71 odsto ispitanika smatra da tanke linije izgledaju smanjene i da im ton kože deluje blistavije, 84 odsto istaklo je da proizvod pruža koži zdravi sjaj, a 87 odsto njih da tekstura kože deluje finije.

PURE VITAMIN C10 je još jedna od inovativnih formula u La Roche-Posay laboratorijama, usmerenih na borbu protiv znakova starenja – bilo da su oni izazvani genetskim faktorima ili spoljnim uticajima poput stresa i zagađenja. Tako je prošle godine jedan od vodećih dermatoloških brendova na svetu predstavio Hyalu B5 serum – prvi La Roche-Posay proizvod za negu protiv bora, koji minimalizuje znakove starenja i smanjuje vidljivost bora, čineći da lice izgleda osveženo i jedro. Uz pomoć visoke koncentracije dve vrste čiste hijaluronske kiseline, vitamina B5, madecassoside i La Roche-Posay termalne vode, ovaj proizvod omogućuje intenzivno popunjavanje i obnovu kože.

Zajedno, sve La Roche-Posay inovacije usmerene su na to da budu komplementarne sa vašom dnevnom rutinom, i učine da kada se pogledate u ogledalo ne vidite samo znake umora, već sveže i vitalno lice, koliko god da je ono osetljivo. Sa PURE VITAMIN C10, vreme je da otkrijete njegov potpuno novi sjaj i budete #osveŽeni!

Više informacija pronađite na:  www.laroche-posay.rs 

Preporučena maloprodajna cena*: La Roche – Posay PURE VITAMIN C10 serum,  3.952,38 RSD

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.