Planiranje uskršnjih praznika je zabavnije uz sve članove porodice

Kalendarsko približavanje Uskrsu, najradosnijem hrišćanskom prazniku, znači samo jedno – više slobodnog vremena sa porodicom! A kada je cela porodica na okupu tu su i dobra zabava uz igre u kojima uživaju svi uzrasti, planiranje praznične dekoracije, maženje i duge šetnje sa kućnim ljubimcima, a neizostavni su i dobri filmski naslovi.

Vodimo vas do BIG FASHION Kragujevac centra da pogledamo uskršnje ponude i nađemo nove ideje za kreativno provođenje slobodnog vremena sa porodicom.

Radujemo se Uskrsu, proleću i idejama za dekoraciju

Sigurno želite da vaš dom za Uskrs podseća na mali kutak ukraden od proleća, a u tome će vam (osim svežeg cveća i ukrašenih jaja) pomoći neodoljive drvene dekoracije iz Kengur ponude.

Bugs drvena dekoracija sa motivima cveća, zekom i uskršnjim jajima odlično će izgledati na trpezarijskom stolu ili na polici u dnevnom boravku. Prošetajte do knjižare Kengur u BIG FASHION Kragujevac centru i pronađite sve što vam je potrebno za uskršnju dekoraciju doma.

Praznici su za dobre filmske naslove

Na neke stvari, poput vremenskih (ne)prilika ne možete da utičete, ali uvek sa porodicom možete da posetite Cineplexx bioskop u BIG FASHION Kragujevac centru, uživate u sjajnim filmskim naslovima i neodoljivim kokicama. Sjajan način da se opustite i zabavite.

Kada ste poslednji put porodično posetili bioskop?

Repertoar pogledajte na LINKU.

Specijalan ugođaj za ljubimce

Oni možda ne uživaju u uskršnjim praznicima kao mi, ali svakako zaslužuju poseban tretman u ovom periodu. Kućni ljubimci će takođe uživati u slobodnom vremenu vaše porodice, jer to za njih znači više šetnje, pažnje i igre sa decom.

U Premium Pet maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru odaberite ukusnu i nutritivno bogatu hranu za pse, mačke, ptice ili male životinje i time na poseban način obeležite predstojeće praznike i sa svojim kućnim ljubimcem.

Osim hrane, u Premium Pet maloprodajnom objektu možete pronaći i dodatke ishrani, sve potrebno za negu i higijenu ljubimaca i opremu.

Igra u kojoj će svi uživati

Jedan od najzanimljivijih načina da provedete slobodno, praznično vreme sa porodicom jeste uživanje u društvenim igrama. Odaberite igru koja će vas istovremeno zabaviti, nasmejati i razgibati nakon sve one ukusne praznične hrane – Twister.

Potražite u Dexy Co maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

PRIPREMA ZA USKRŠNJE PRAZNIKE POČINJE U BIG FASHION KRAGUJEVAC CENTRU

Sve što vam je potrebno za najukusnije obroke, zanimljivu dekoraciju, poklone i praznične outfit-e potražite u BIG FASHION Kragujevac centru gde vas za vikend 16. i 17. aprila očekuju brojni popusti pri kupovini.

Više informacija potražite OVDE.