Poklanjamo ti TOP savete za nezaboravan provod sa osobom koju najviše voliš!

Misliš da je Dan zaljubljenih samo dan za parove? Možda ako zvuči, ali realno ovo je dan kada pokazujemo ljubav svima koje volimo… Nemaš partnera? Imaš svoju BFF! Imaš sebe, svoje trenutke koje brižljivo čuvaš i ne otkrivaš nikome.  A mi ti otkrivamo 5 saveta za savršen provod. 

  • I kod kuće je romantično

Bilo da si sa dečkom, mužem ili najboljom prijateljicom, romantike nikad dosta! Možda nemamo mogućnost da večeri provodimo u restoranima, ali uvek nam je tu naša kućna oaza, u kojoj se prepuštamo najintimnijim trenucima. 

Napravi pravi ljubavni challenge za partnera, te mu kupi namirnice po svom izboru i prepusti se njegovim čarima kulinarstva uz izmišljeni recept. O, da! Oni znaju da budu tako neodoljivi kuvari! Uzbudljiva večera u dvoje, šaljivi kulinarski trikovi, ma biće ova noć za pamćenje!

Ako si se ipak odlučila da veče provedeš sa svojom BFF, znamo da ti neće manjkati tema za razgovor. Isprobavanje omiljenih modnih dodataka iz vremena kada si imala koji kilogram manjka/viška, uz listanje starih fotkica prethodnih godina, a onda lik zavodljivog Ričard Gira ili Hju Granta na TV-u  stvoriće još jedno veče o kojem ćete pričati narednih godina.

  • Sunčan zimski dan je savršen

Klizanje na ledu, šetnja po planini kroz sneg, ispijanje čaja pokraj reke je potpuno izvodljivo ukoliko taj 14. Februar obasja tračak sunčanih zraka. Nežni poljupci sa partnerom dok zajedno izvodite romantičan ples na klizaljkama, ili smeh sa drugaricom dok propadate kroz snežne nanose na obližnjoj planini. Eh, šta sve možemo u dvoje dok ispijamo vreo zimski čaj!

  • Kreirajte wish list 

Spremite papiriće u boji, jedna boja za tebe, a jedna za voljenu osobu. Na svakoj napišite šta je ono što biste želeli u narednom period da ispunite, ili možda dobijete. Ova kratka igrica će pomoći da se dodatno upoznate i shvatite šta je to što možda muči vašeg partnera ili najbolju prijateljicu, ili eto prilike da jedno drugom ispunite ono što već dugo želite.

  • Savršen poklon za nju i njega 

Dok čekaš wish listu za narednu godinu, poklanjamo ti ideje za poklončiće sa kojima nećeš pogrešiti. 

Čarobna suva ulja – partner će uživati nakon romantične večere dok se bude prepuštao čaroliji 7 dragocenih biljnih ulja, te vitamin E koji hrane i obnavljaju kožu. A taj dodir, veruj nam, pamtiće dugo.

Parfem – ma ovo je baš, ali baš uvek nepogrešiv izbor! Njegova čarolija je zapisana u svakom sećanju, jer znaš kako? Mirisi su ono što nosi uspomene i budi ih godinama iza toga.

Poklon samo za njega – bez obzira na godine, tip kože, nikada nećeš pogrešiti ako svom muškarcu pokloniš revolucionarnu negu za muškarce, za mladost i energiju njegove kože. 

Sada, odaberi neke od trikova, ili možda svaki od njih i upiši i ovaj 14. februar u još jednu u nizu najlepših uspomena. 

NUXE prirodnu kozmetiku potraži u apotekama i na zvaničnoj WEB trgovini SOPHIA.rs

www.nuxe.rs

www.sophia.rs

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.