Popularne Wet Brush četke u frizerskom salonu “Dona”

Najbolje i najprodavanije četke za raščešljavanje kose ikad proizvedene sada i u Kragujevcu!

Wet Brush su sаvršene četke za korišćenje u toku tuširanja, posle tuširanja, u salonima, na plaži, čak i za decu koja se boje od samog pogleda na četku.

Dizajnirana specijalno za mokru kosu – raščešljava sa lakoćom bilo koju vrstu kose. Na prvi pogled čini se da je Wet brush obična četka, međutim samo posle jedne upotrebe shvatićete zašto je ova četka najbolja na tržištu. Tajna Wet Brush™ četke je u novoj tehnologiji i revolucionarnim specijalnim IntelliFlex™ iglicama koje su čvrste, tanke, vrlo fleksibilne, a pri tome lagano klize kroz kosu bez čupanja i pravljenja čvorova.

Zašto volimo Wet brush?

Fleksibilnost četke omogućava zaštitu i bezbedno češljanje. Masira vlasište i stimuliše cirkulaciju. Dovoljno čvrste za raščešljavanje najzahtevnije kose i dovoljno nežne za bilo koju kožu glave. Elimiše lomljenje kose bez bola i bez čupanja prilikom češljanja posle pranja kose. Omiljena za sve uzraste. Brzo i bezbolno raščešljava najzamršeniju i najsuvlju kosu.

Može sе koristiti na mokroj ili suvoj коsi kao i za češljanje ekstenzija i perika. Wet brush omogućava da svi imaju lepu, meku i zdravu kosu uz raščešljane i uredne uvojke. Budite prvi koji će ovaj proizvod preporučiti prijatelju. Zaboravite na probleme sa češljanjem i najzahtevnije kose.

ODGOVORNO POSLOVANJE: Izrađena od prijatnog prirodnog bambusa. Od svake prodaje proizvođač deo prihoda daje u humanitarne svrhe: voda – neprofitna organizacija koja deli čistu pijaću vodu onima kojima je potrebna. Pakovanje je od 100% recikliranog papira

Wet Brush četke možete kupiti u frizerskom salonu “Dona” u ulici Janka Veselinovića 98. Za dodatne informacije kontaktirajte salon ? 063 826 57 09 i 034 633 8 909.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.