Ove sezone u trendu su usne sa stavom! Jake boje karmina će istaći vašu lepotu i biti fokus čitavog izgleda. Jesen je idealno vreme za ispobavanje novih nijansi karmina, koje su ostale “zaboravljene” tokom leta. Damama koje ne vole previše upadljiv izgled, preporučuju se tamnije nude i braon nijanse.

*Ove sezone, popularne su boje borovnice, kupine i ribizle*

Pogledajte naš izbor top pet karmina, koje morate isprobati ove jeseni:

1. Golden Rose Longstay Liquid Matte ruž za usne 21

Da li želite dugotrajan tečni karmin, koji na usnama ostaje satima i ne isušuje usne? Ako je odgovor “DA”, ovaj karmin je rešenje!

Ovaj karmin je obogaćen vitaminom E i avokadovim uljem. Veoma se lako uklanja sa usana, uz pomoć sredstva za skidanje šminke. Možete ga kombinovati uz olovku za usne Golden Rose Dream Lips u nijansi 520.

Kupite ONLINE.

2. Tečni mat ruž za usne NYX Professional Makeup Lip Lingerie LIPLI 09 (Corset)

Želite li karmin lagane formule i plišanog mat finiša? Ovaj karmin je upravo TAKAV!

Nijansa 09 je odličan izbor kako za dnevnu varijantu, tako i za večernju. Kombinujte ga sa NYX olovkom za usne u nijansi Cappuccino 805.

3. Avon True Colour Perfectly mat karmin u nijansi Marvelous Mocha

Intenzivna boja, lagana tekstura? To je to!

Ovi karmini su najprodavaniji Avon karmini. Njihova cena iznosi između 300-400 dinara, priznaćete da je cena niska, a kvalitet je fenomenalan! Poručite i probajte, nećete se pokajati!

4. Aura Absolute Matte ruž u nijansi 630

Znate li koji su najprodavaniji karmini na srpskom tržištu? To su Aurini Absolute Matte  karmini. Mi vam predlažemo nijansu 630.

Savršen inzenzitet, niska cena, nijanse koje ćete teško pronaći na policama ostalih brendova. Ovaj karmin, daće vašim usnama dugotrajnu intenzivnu boju bez osećaja isušivanja.

5. M.A.C Matte Lipstick u nijansi Sin

M.A.C kao omiljeni make up brend? DA!Uz nude favorite, u M.A.C  paleti ruževa, ističe se i nekoliko favorita u različitim nijansama crvene boje, od kojih je napopularnija nijansa Sin. Ovo je pravo rešenje za osobe koje obožavaju tamne nijanse karmina.

Jelena Radešić