Premium Pet: 5 proizvoda koje će vaš pas obožavati

Vreme je da svom najboljem krznenom prijatelju priredite pravi letnji ugođaj! Osim igre u prirodi, šetnje i druženja, vaš pas će sigurno uživati u hrani, poslasticama, edukativnim igračkama i opremi iz Premium Pet maloprodajnog objekta koji se nalazi na prvom spratu BIG FASHION Kragujevac centra.

Najbolje od svega? BIG FASHION Kragujevac je pet friendly, pa zajedno možete uživati u letnjoj kupovini. Spisak svih maloprodajnih objekata u BIG FASHION Kragujevac centru koji su pet friendly pogledajte OVDE.

Donosimo predloge za pet proizvoda iz Premium Pet ponude koji će sigurno naći put do srca vašeg ljubimca.

Pomoć u rashlađivanju

Učinite visoke temperature podnošljivijim ljubimcu uz praktične rashladne podloge. Prilikom odabira podloge koja će psa rashladiti, mi uvek glasamo za praktičnost u korišćenju, a upravo takav je ovaj Croci model.

Rashladna podloga ne zahteva prethodno držanje u zamrzivaču i koristi se bez primene struje i vode. Istražite kompletnu letnju ponudu i novitete u Premium Pet maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Uravnotežena ishrana tokom leta je važna

Da bi pas lakše podneo visoke temperature, korisno je da obratite više pažnje na hranu koju konzumira na dnevnom nivou. Preporučena količina hrane kao izvora nutrijenata, zavisi od uzrasta, veličine i aktivnosti psa.

Kako ne biste previše vremena trošili na razmišljanje o kombinovanju namirnica, Isegrim pakovanje sa jagnjetinom i bobičastim voćem je odlično rešenje za svakodnevnu ishranu. Ovu hranu psu možete poslužiti suvu ili pomešati sa malo mlake vode. Ukoliko prvi put u ishranu ljubimca uvodite ovaj tip hrane, pomešajte je sa prethodno korišćenom hranom tokom nekoliko dana.

Istražite ponudu hrane za životinje u Premium Pet maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Oralno zdravlje je važno

Nezi i higijeni zuba i desni posvećujete dosta pažnje, a nema razloga da tako i ne bude sa ljubimcima. Arm & Hammer dentalna igračka u obliku krokodila ima ukus mente, napravljena je od jakog najlona i sjajan je izbor za samostalno čišćenje zuba psa. Specijalno dizajnirani prorezi omogućavaju temeljno uklanjanje naslaga hrane i kamenca između zuba.

Potražite savete za negu zuba pasa u Premium Pet maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

Letnja popodneva su idealno vreme za trening

Ko je za malo igre i avanture u obližnjem parku u naselju? Vaš pas sigurno glasa za – da!

Uz Fuxtreme loptu za trening, igra i dresura psa postaje još zanimljivija. Lopta je napravljena od otpornog materijala i sadrži rupu u koju možete ubaciti različite poslastice, nagradu za psa, kada u igri loptu vrati vama.

Prošetajte do Premium Pet maloprodajnog objekta u BIG FASHION Kragujevac centru i upoznajte ostatak ponude opreme za edukaciju, trening i igru pasa.

Ne zaboravite na zaštitu od krpelja i buva

Tokom cele godine, a posebno tokom letnjih meseci i dužeg boravka na otvorenom sa psom, treba voditi računa o zaštiti od krpelja. Vetocanis repelent ogrlice pružaju efikasnu zaštitu od krpelja i buva i dolaze u tri veličine – za male, srednje i velike pse.

Ogrlice sadrže ulje lavande i margoze i pružaju pouzdanu zaštitu bez upotrebe štetnih insekticida.

Potražite u Premium Pet maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.