Prijave za besplatnu Akademiju preduzetništva u toku

Mladi u Srbiji imaju priliku da potpuno besplatno nauče osnove preduzetništva, zahvaljujući projektu pod nazivom “Akademija preduzetništva”, koji Asocijacija za afirmaciju kulture sprovodi pod pokroviteljstvom NCR Fondacije, a na lokalnom nivou u partnerstvu sa Kancelarijom za mlade grada Kragujevca. Projekat je namenjen mladim ljudima koji žele da pokrenu ili unaprede svoj posao ili ideju, a da pri tome uče od najboljih.


Prijava na konkurs za treću generaciju “Akademije preduzetništva” je u toku i trajaće do 5. februara 2023. godine. Odabrani pojedinci ili timovi, u sastavu od 3 člana, proći će kroz četvoromesečni intenzivni program.

Reč je o potpuno besplatnom programu u kom odabrani mladi ljudi rade na razvoju svoje preduzetničke ideje i biznis plana. Dakle, pomoći ćemo im da se odvaže i pokrenu svoj biznis. Takođe, najbolji mogu stupiti u kontakt i sa potencijalnim investitorima – kažu u Asocijaciji za afirmaciju kulture. Dodaju da je cilj ovog projekta podsticanje ekonomskog razvoja kroz osnaživanje omladine, motivisanje preduzetničkog duha, oslobađanje potencijala i inovacija, kao i razvoj znanja, veština i formi konkurentnog korišćenja digitalnih alata i savremenih poslovnih ideja.

Iz Kancelarije za mlade poručuju da je ovo idelna prilika da mladi uz pomoć mentora mogu da razviju svoje veštine i unaprede znanja ali i da razrade svoje poslovne ideje i na taj način se upuste u preduzetničke vode i to potpuno besplatno.

Link za prijave: https://akademijapreduzetnistva.rs/