Prirodno rešenje protiv strija

Strije su promene na koži koje se pojavljuju usled hormonalnih promena. Najčešće se pojavljuju kod žena, a nešto ređe kod muškaraca.

Iako na tržištu postoji mnogo saveta kako ukloniti strije, ipak ih nije moguće u potpunosti ukloniti. Ali se gotovo znatno mogu umanjiti, te i sprečiti njihov nastanak.

Jedno od najdelotvornijih proizvoda za umanjenje strija na koži, i sprečavanja njihovog nastanka jeste Čarobno suvo ulje.

Upravo bogato dragocenim biljnim uljima poput ulja borača i slatkog badema pomaže u smanjenju vidljivosti strija. Ulje borača, bogato nezasićenim masnim kiselinama, deluje protiv bora i nastanka strija, povećavajući elastičnost i tonus kože,te dajući joj mekoću.

Dok ulje slatkog badema bogato je esencijalnim masnim kiselinama koje su najsličnije ljudskom sebumu. Jača prirodnu zaštitnu barijeru kože i njen hidrolipidni flim, te utiče na hidrataciju kože, njenu mekoću, štiteći je od spoljašnjih faktora. Uz dodatak potpuno novog Tsubaki ulja, čuvene ‘zimske ruže’ nova formula Huile Prodigieuse® sada pruža anti-age delovanje pružajući koži ‘ekfekat štita’ od slobodnih radikala za čak 90%. Uz ulje lešnika, makadamije, argana, te ulje kamelije čini nezaobilazan koktel svakodnevne nege kose, lica i tela. Uz dodatak vitamina mladosti, vitamina E, koji pomaže u obnavljanju kolagena, poboljšava teksturu i elastičnost kože. Pomaže u sprečavanju nastanka strija, te i u obnavljanju kože.

Mali čarobni tretmani

Čarobno suvo ulje Huile Prodigieuse može se koristiti za telo na više načina, te pri svakoj nameni doprineti nezi protiv strija, kao i na smanjenju njihove vidljivosti.

KUPKA SA SUVIM ULJEM – za opuštajuće trenutke tokom kupanja, dodajte nekoliko kapi NUXE Huile Prodigieuse® suvog ulja u svoju kupku.

POMEŠAJTE S KREMOM ZA TELO – obzirom da suva ulja imaju sposobnost brzog upijanja, možda neće biti dovoljno masna kod žena s izrazito suvom kožom. U tom slučaju pomešajte ga s hranljivom kremom za telo, za izraženo hranjenje i hidrataciju kože, uz neodoljiv miris.

ODMAH NAKON TUŠIRANJA – za dodatno ”zaključavanje” vlage u koži, suva ulja nanosite odmah nakon tuširanja, još na vlažnu kožu. Bonus mekoće i hidratacije će vas iznenaditi.

MASAŽA – raskmotite se u omiljenom bade mantilu, i dok slušate muziku nežno umasirajte sve regije koje su sklone ili već pogođene strijama – grudi, bokove, noge, stomak. Nežna masaža u smeru kazaljke na satu pomoći će da se suvo ulje upije u kožu, te postigne delovanje.

Strije mogu biti naš zajednički i veliki problem, ali se možemo utešiti činjenicom da je to trenutni problem koji se može ublažiti. Ne predstavlja dugoročan zdravstveni nedostatak, ali može uticati na naše samopouzdanje. Zato svakog dana imajte raznoliku ishranu, pijte dovoljno vode i priuštite SEBI – trenutak čistog užitka.

Kako bi uživanje bilo još lakše i praktičnije, potražite u apotekama NOVO, od sada i na pumpicu Čarobno suvo ulje 50 ml. Ne zaboravite, dokazano deluje na smanjenje vidljivosti strija, a njegov kultni miris budi sva čula.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.