Reni Handmade: kreativno i unikatno!

Šnalice, gumice, trake za kosu brenda Reni Handmade osvajaju jedinstvenim dizajnom, ličnim potpisom kreatorke i bezbrojnim mogućnostima za modno uklapanje – za velike, ali i male dame!

“Sve je počelo 2017. godine, kada sam na jednom sajtu ugledala kolekciju unikatnih mašnica i poželela da nesto slično napravim svojoj devojčici”, Anđela, vlasnica brenda Reni Handmade počela je sa izradom unikatnih ukrasa za kosu za svoju ćerku.

Trud i kreativnost se uvek isplate

“Delovalo je lako, ali izgled, kao što znate, ume da prevari…Posle dva pokušaja, desila se “treća sreća”…Nešto mi nije dalo mira, a onda sam napravila još nekoliko. Primetila sam da su je ljudi gledali sa oduševljenjem i pozitivnim komentarima, kao i pitanjima: “Izvinite, gde ste kupili šnalicu?”.

Tako je i došla na ideju da mašnice ponudi na tržištu, a svoj talenat komercijalizuje. Nakon nabavke potrebnog materijala za rad, fotografisanja gotovih proizvoda i konsultacija sa najbližim prijateljima – otvara profil na društvenoj mreži Instagram. Prodaja i broj porudžbina postepeno rastu, kao i ideje za realizaciju novih projekata i kreiranje novih modela.

Najveća inspiracija ne dolazi iz jednog izvora – “Iz dana u dan sam dobijala prelepe ideje, što uz pomoć drugih ljudi, sajtova, meni dostupnog materijala. Uglavnom, inspiracija je svuda oko nas, samo treba dobro pogledati”, ističe Anđela.

Reni Handmade ime je dobio po Renati – Anđelinoj ćerki koja je uvek među prvima koji isprobaju nove modele. “A i kako drugačije kada je model sa najlepšom kosicom i jedina je zaslužna za početak rada”, kroz smeh priča Anđela.

Prodaja online, ali i tradicionalnim kanalima prodaje

“Postala sam član udruženja “Bazar ljubavi” koje se nalazi u ulici Save Kovačevića, broj 2, butik “Vizija”. Deo ukrasa za kosu je izložen upravo tu i u istoj radnji se vrši preuzimanje mojih paketa. Sem toga proizvode šaljem uglavnom na teritoriji Srbije, ali mogu sa ponosom reci da je jedan deo otišao u Nemacku, Sloveniju, Crnu Goru, pa čak i u Kuvajt”.

“Moja najveća sreća je kada dobijem slike devojčica i mama koje sa ponosom nose moje radove, dobri saveti i pozitivni komentari mojih mušterija su ono što me održava u poslu i stavlja osmeh na lice”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.