Samit žena lidera u cilju osnaživanja žena

Ovogodišnji Samit žena lidera, koji će se održati 28. i 29. februara u Vrdniku, Fruškim termama ima za cilj pre svega da osnaži žene.

Misija ovog Samita je povezivanje žena na ličnom i profesionalnom nivou, radi unapređenja znanja i veština.

Ideja je da se predstave nove mogućnosti za partnerstva, saradnju i finansiranje. Neke od najuspešnijih preduzetnica će podeliti svoja iskustva sa prisutnima, a među njima su Danijela Golić, osnivač i vlasnik CPA Solution, Ana Mirković, suosnivač Instituta za digitalne komunikacije, Ana Petrović, osnivač i vlasnik turističke agencije Travel boutique i mnogi drugi.

Takođe govornik na ovom Samitu biće i Branislava Simanić, direktorka Sektora preduzetništva u Privrednoj komori Srbije. Svojom energijom, znanjem i iskustvom radi na promociji i podršci preduzetništvu, kao jednoj od osnovnih poluga razvoja privrede i društva. Ona posebne snage ulaže baš u žensko preduzetništvo u cilju osnaživanja žena, smanjenju velike stope nasilja nad ženama. Koliko uspešno radi svoj posao i koliko će biti govornik zaista vredan svake pažnje govori i to da je izabrana za Najženu 21.veka i Najevropljanku.

Osim navedenih, ali i mnogo drugih govornika svoje znanje i veštine će podeliti i Suzana Perić, glavna i odgovorna urednica Bazara, a od 2018.godine je i na poziciji predsednice Sekcije za žensko preduzetništvo Privredne komore Srbije.

Prisustvo na Samitu će vam omogućiti da se povežete sa preko 200 preduzetnica, žena lidera, i da razgovarate o saradnji, komunikaciji, građenju jake ženske mreže, kao i informisanju o najnovijim trendovima u poslovanju

Za više detalja i prijavu posetite samitzenalidera.com

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.