Šećernom pastom do glatke i slatke kože: Upoznajte Sugaring Lada beauty koncept!

Umorna si od neefikasnih depilacija u kozmetičkim salonima, rezultatima koji ne traju dugo, iritacijama kojima je tvoja osetljiva koža podložna nakon upotrebe voska? S druge strane, nisi sigurna da li je laserska epilacija dobro rešenje – sa finansijskog i zdravstvenog aspekta? Razumemo te!

Možeš li da zamisliš da odlazak na depilaciju kao ritual u kojem uživaš – mirisi, dodir, formulacija proizvoda koja poštuje mikrobiom kože, prilika da odgovoriš na email, popraviš šminku na usnama, pročitaš poslednje poglavlje romana…? A sve to uz manji broj odlazaka na tretman i dlačice koje vremenom sporije rastu, dok koža ostaje glatka.

Ako ti deluje nemoguće, sigurno nisi posetila Sugaring Lada centar za depilaciju šećernom pastom.

U kolač u tiganju i ručak za pet minuta ne verujemo, ali u bezbolno, prirodno i povoljno rešenje za problem sa neželjenim dlačicama ni najmanje ne sumnjamo, a evo i zašto!

O DEPILACIJI ŠEĆERNOM PASTOM

Tretman uklanjanja neželjenih dlačica sa kože upotrebom šećerne paste, u beauty industriji poznat je i kao prirodna epilacija. Posle minimalnog broja ponavljanja tretmana, dlačice se drastično proređuju i sporije rastu, što u velikoj meri, savremenoj ženi olakšava brigu o lepoti i zdravlju kože.

Specijalan sistem rada prilikom depilacije šećernom pastom čini tretman komfornim za klijenta, uz nepostojanje bola, iritacija i neprijatnosti. Dlačice se “izvlače” u smeru rasta, čime se ne remeti njihov prirodan “prolaz” kroz kožu, pa je mogućnost urastanja svedena na minimum.

Zahvaljujći jedinstvenom sastavu Sugaring Lada šećerne paste, tretman depilacije ujedno i oslobađa kožu mrtvih ćelija, čime se postiže efekat pilinga iz spa centra. Rezultat je meka, nežna i zdrava koža bez dlačica. I da ne zaboravimo – zadovoljna TI 🙂

SASTAV ŠEĆERNE PASTE

Sugaring Lada šećerna pasta je potpuno prirodan i zdravstveno bezbedan proizvod. Sačinjena je od limunovog soka, vode, šećera visokog kvaliteta i prstohvata magije koju svakodnevno stvara šugaring tim na čelu sa Katarinom Milošević.

Šećerna pasta se izrađuje neposredno pre zakazanog termina depilacije, a jednom korišćena pasta se ne može pretopiti i koristiti ponovo. Time je garantovana potpuna hemijska ispravnost, što potvrđuje i stručno ispitivanje Instituta za javno zdravlje Kragujevac.

Glatke i slatke uz Sugaring Lada depilaciju šećernom pastom

KOME JE NAMENJEN TRETMAN?

Svakoj od nas koja nije zadovoljna rezultatima i bolom prilikom depilacije voskom. Modernoj ženi koja razmatra i finansijski aspekt nege kože.

Posebno će joj se obradovati trudnice u sklopu pripreme za porođaj. Dugotrajnost rezultata omogućava mamama da ne brinu o dlačicama tokom i nakon porođaja i da uživaju sa svojom bebom.

Preporučuje se devojčicama kao rešenje za prvu depilaciju, ali i muškarcima kao sastavni deo održavanja higijene.

Depilacija šećernom pastom je potpuno bezbedna za klijente koji imaju problem sa proširenim venama, ispucalim kapilarima, ekcemom, psorijazom i drugim kožnim oboljenjima.

Sugaring Lada centar za depilaciju šećernom pastom nalazi se na adresi Karađorđeva 17 u Kragujevcu, a sve dodatne informacije možete dobiti putem telefona 062  89 771 69 i Instagram profila @sugaring_lada_kg.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.