Sitnice koje će ovogodišnji odmor učiniti najlepšim do sada

Možda zvuči kontradiktorno, ali ako na odmor odlazite kada ste pod stresom velika je verovatnoća da prvih par dana uopšte nećete moći da uživate u zasluženom predahu na plaži.

Za najlepši odmor do sada potrebno je nekoliko sitnica koje će doprineti dobrom osećaju i opuštanju, a mi smo ih pronašli u Kragujevac Plaza šoping centru.

Radujemo se odlasku u Plazu jer znamo da nas još samo malo deli od boravka na plaži 🙂

Da li se vi pripremate za odmor i u kojim aktivnostima u tom procesu posebno uživate?

Odmor pre odmora uz kafu i ukusnu klopu u Picadoru

Pravi odmor počinje nekoliko dana pre putovanja i to uz dobru kafu i gastronomske specijalitete u Picador restoranu u Kragujevac Plaza centru (je l’ neko rekao kesadilja? Idemo!).

Foto: Picador

Predah u Picador objektu u Plazinom restoranskom delu iskoristite da još jednom pregledate spisak stvari za kupovinu i pakovanje. Prijatna atmosfera restorana idealno je mesto za dogovore oko plana putovanja za porodicom i prijateljima, a specijaliteti špansko-mediteranske kuhinje su tu da upotpune doživljaj i pojačaju Summer Mode raspoloženje.

Puno šetnje uz Skechers udobne patike

Šetnja parkom ili u prirodi je odličan način da telo dovedete u dobru formu za leto. Pored toga što doprinosi bržem sagorevanju kalorija, šetnja ima pozitivan uticaj na celokupno zdravlje, a naročito na nervni i kardiovaskularni sistetm.

Prednosti šetnje u odnosu na druge oblike fizičke aktivnosti ogledaju se u mogućnošću da tempo i trajanje prilagodite svojoj kondiciji, a ovaj vid aktivnosti ne mora da prestane na odmoru. Da biste u šetnji mogli da uživate u potpunosti važno je da vam obuća bude udobna.

Skechers Flex Appeal patike u crnoj boji sa rose gold detaljima imaju gazište od Air-cooled memorijske pene koja omogućava ravnomeran raspored opterećenja na celo stopalo čime je osigurana maksimalna udobnost pri svakom koraku. Ovaj model patika odlično će se uklopiti i uz kombinacije sa haljinama ili suknjama u casual izdanju.

Savet pri kupovini Skechers obuće: kalup je takav da će vam uglavnom biti potreban manji broj od onog koji inače nosite.

Dostupno u Office Shoes objektu u Kragujevac Plaza.

Odmor i za telo i za dušu uz roman iz Vulkan ponude

Period od 11 do 17 sati, kada je UV zračenje najintenzivnije, provedite u hladu uz čašu limunade i roman iz Vulkan ponude. Pored toga, dobar roman je sjajan način da se zabavite i opustite tokom samog putovanja na suvozačkom sedištu, u autobusu ili avionu.

Roman “Mesto zvano čarolija” autorke Suzane Lopez Rubio upoznaće vas sa zavodljivom, posleratnom Kubom i ljubavnom pričom pod velom ritmova Havane.

Potražite u knjižari Vulkan u Kragujevac Plaza šoping centru.

Lisca kupaći kostim – udoban i kvalitetan

Dobrom osećaju u sopstvenoj koži na plaži doprineće odabir adekvatnog kupaćeg kostima. Pored atraktivnog dezena, kupaći treba da bude udoban i skrojen tako da laska figuri.

LISCA Tahiti model kupaćeg kostima (gornji i donji deo prodaju se zasebno) sa atraktivnim tropskim printom neizostavan je deo letnjeg prtljaga. Gornji i/ili donji deo možete kombinovati i sa drugim modelima iz Tahiti linije.

Potražite u LISCA maloprodajnom objektu u Kragujevac Plaza šoping centru.

Zdravlje i energija uz HERO SuperShot

Poslednje što želite na odmoru su nedostatak energije, prehlade i stres, zar ne?

Neka HERO SuperShot bude deo vaše pripreme za najlepši odmor do sada! HERO shotovi su blend lekovitog bilja, pečuraka i algi u kombinaciji sa sveže ceđenim povrćem i voćem. Ehinacea, spirulina, hijaluronska kiselina, kurkuma, valerijana, spanać, reiši pečurka i kolagen su samo neki od super sastojaka shotova koji u optimalnoj koncentraciji daju odlične rezultate u pogledu jačanja imuniteta, opuštanja i nege kože iznutra.

Immuno, Hot, Detox, Beauty i Zen shotove potraži u dm drogeriji u Kragujevac Plaza šoping centru.