Šta dužina tvoje kose govori o tebi?

Farbana ili prirodna. Suva ili masnija kosa. Plava ili crnka. Sve zajedno ih povezuje jedna reč – adekvatna nega.  A kako bi se malo zabavila, otkrij šta tvoja dužina kose govori o tebi.

Kratka kosa – SAMOUVERENA

Dame čiji lik krasi kratka frizura jedne su od najboljih vođa. Samosvesne, organizovane, žene koje naprosto plene samopouzdanjem. Za njih je život brzina i prava avantura. O, kako su samo srećne kada odmah po buđenju uz par trikova vrlo lako nameste svoju frizuru i uz crveni karmin krenu u novi dan!

Paž frizura – REALNA

»Uvijanje u šareni papirić« za tebe je besmisleno. Uvek, ali baš uvek si borac za istinu, te ublažavanje situacije kod tebe nije moguće. Prijatelji koji okružuju ovakve dame znaju uvek na čemu su sa njima. Osoba sa paž frizurom nikada ti neće reći »možda je vreme da kreneš u teretanu« (čitaj, mnogo si se ugojila draga prijateljice), već njena rečenica »prestani da jedeš slatkiše i vrati se u TOP formu kakva si i bila« biće sasvim idealna poruka da započneš sa novim životnim navikama. Lepo je imati iskrene prijatelje!

Kosa do ramena – KOMUNIKATIVNA

Dame koje uživaju da imaju dugu kosu, a da je mogu svezati u rep? Možda i idealne prijateljice. Sa njima ti nikada neće biti dosadno. Biće sreće ako mogu da te nasmeju, da ti ulepšaju dan. Izgovor »umorna sam posle džoginga« kod nje nije moguć. Za vrlo kratko vreme će se srediti, oprati kosu iako nema vremena da se isfenira. Napraviće nedoljivi rep i upustiti se u novu avanturu tokom koje ćete prepričati ceo dan koji je za vama. Organizovana, uvek je spremna da pomogne, ali i lako se naljuti ukoliko je napeta.

Duga, duuuga kosa – BEZBRIŽNA ZAVODNICA

Ponekad detinjasta, ali uvek je tu za tebe. Voli avanture, provod. Svesna je svojih aduta i neće se libiti da kad-kad zamahne bujnom dugom kosom te ostavi bez daha svog partnera i dobije ono što poželi. Vrlo je svesna svojih mogućnosti i zapravo za nju ne predstavlja veliki problem što kasni na dejt. Ipak, potrebno je urediti lepu dugu kosu i zasijati poput zvezde.

Želiš da budeš i ti samouverena, realna, komunikativna i čarobna zavodnica? Onda pripremi sebi Čarobnu masku za kosu!

1 – 2 puta nedeljno pre pranja Čarobno suvo ulje našpricaj na kosu sa udaljenosti od 10 cm, i ostavi da odstoji minimum 20 minuta. Za još bolji efekat, uvij kosu u peškir i prespavaj sa dragocenim sastojcima u svojoj kosi.

Nakon pranja, svega par kapi utrljaj u dlanove i pre sušenja fenom prođi preko krajeva kose kako bi izbegla njeno isušivanje i lomljenje

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u apotekama.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.