“Suprotne strane meseca” novi roman Svetlane Živanović

Vreme je za nove književne naslove!

U potrazi ste za romanom koji će vam istovremeno “držati pažnju” dinamičnom radnjom i neočekivanim zapletom, ali i književnim stilom? Preporučujemo novi roman autorke Svetlane Živanović “Suprotne strane meseca”!

O Suprotnim stranama meseca

Pošto na kaljavom parkingu ugleda novčanik sa pozamašnom sumom novca Andra će se naći u velikoj dilemi: da li uzeti novac ili ga vratiti vlasniku? Stiže Lidija… ona je sve ono čega se u sebi plašite. Ona hoće da Andru učini pravim muškarcem. Tu je i Sanja… nežna, prelepa… ona pospešuje Andrine potajne želje. On bi da postane slikar, a običan švercer je… Ko je na kraju koga pretekao i pobedio u ovom životnom maratonu?

Radnja romana odvija se u Kragujevcu i u njegovoj okolini. Kreće se od neuređenih gradskih ulica preko seoskih zabiti i šumaričkih prostranstava do luksuznih stambenih i ugostiteljskih objakata. Priča romana je izgovorena Andrinim i Lidijinim glasovima, povremeno reč preuzima pisac. Čuju se glasovi kraguja, Boga… Pored interesantne priče, ovaj roman daje moguće odgovore na pitanja: Zašto se čovek obavija ljušturom tajni? Da li zato što strepi od neuspeha i podsmeha okoline? Šta treba uraditi da bi se stekla sloboda? Koja je cena te slobode? Šta je ljubav? Postoji li uopšte ono što je neopipljivo? Andra i Lidija nude odgovore u ovoj maratonskoj trci za istinom, a njihove istine su suprotne strane meseca.

Roman “Suprotne strane meseca” možete poručiti na linku po ceni od 450 rsd. Pratite Facebook stranicu autorke i budite u toku sa aktuelnostima, specijalnim popustima i pogodnostima pri kupovini romana.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.