Top 3 saveta za početak školske godine bez stresa

Jedan od najlepših datuma u kalendaru svakog školarca je 1. septembar! Povratak u školske klupe ili polazak u prvi razred, učenje, druženje i puno zabavnih školskih aktivnosti samo su neki od razloga zašto se deca raduju ovom datumu.

Ipak, ovaj period označava i kraj letnjih avantura, kasnijeg odlaska na spavanje i ustajanja bez alarma, što samo po sebi može biti okidač za stres kako dece, tako i roditelja. Da pominjemo posebno finansijski udar koji će kućni budžet pretpeti pred 1. septembar?

Kako bi vam početak školske godine bio period bez stresa i lepa porodična uspomena, pročitajte i primenite sledeće savete.

P.s. Ne zaboravite na Back to School sniženja i pogodnosti pri kupovini u BIG FASHION Kragujevac centru – sigurni smo da će sjajne ponude doprineti smanjenju stresa, a poseta centru biti porodična aktivnost u kojoj će svi uživati.

Kupovinu školskog pribora obavite na jednom mestu

Ukoliko do sada niste, sada je pravo vreme da opremite pribor školarca za novu školsku godinu. Ne brinite, niste zakasnili! Sveske, olovke, bojice, pernice, lenjiri, šestari… savetujemo da pred polazak u kupovinu ponesete sa sobom spisak potrebnih stvari i da se pridržavate istog.

Kako biste “uštedeli” vreme (a i novac) kupovinu obavite na jednom mestu. Zamislite samo sve te dragocene minute koje možete da provedete na sladoledu sa porodicom, umesto da jurite od jedne do druge knjižare u potrazi za školskim priborom.

Znate već da u knjižari Vulkan u BIG FASHION Kragujevac centru uvek možete da očekujete veliki izbor naslova u kojima će uživati svaki knjigoljubac, ali u ovom maloprodajnom objektu možete pronaći i kvalitetan, pristupačan i jedinstven pribor za školu: sveske, olovke, gumice, pernice, nalepnice za sveske, dodatke za radni sto i sve to sa motivima omiljenih TV junaka dece ili dizajna za ljubitelje sporta, vedrih boja ili prirode.

Priredite školarcima dan za zabavu i odabir školskog ranca

Školske klupe su mesto za sticanje znanja, ali i dragocenih dečijih prijateljstava. Verujemo da, kada mališani sa tim stavom polaze u školu, sve ide lakše i bez puno stresa. Srećan školarac – srećni roditelji! I obrnuto 🙂

Rezervišite jedan dan za šklosku porodičnu avanturu i krenite u pohod na odabir savršenog ranca, buduće riznice svih domaćih zadataka, knjiga i slatkih tajni iz školske klupe.

A kakav treba da bude školski ranac da bi bio savršen?

Izrađen od kvaitetnog materijala, izdržljiv, atraktivnog dizajna ili dezena u skladu sa ukusom školarca i cenovno pristupačan. U knjižari Kengur u BIG FASHION Kragujevac centru, nismo pronašli samo jedan takav model, nego bar 20 modela koji će vam odabir učiniti težim 🙂

Novi školski ranac zaslužuje još malo zabave u Circus Kids igraonici ili omiljeni ukus sladoleda iz MCDonald’s restorana 🙂 I sve za školu je spremno!

Uživajte u odabiru modnih kombinacija za mališane

Omiljeni animirani superheroji možda nose plašt, ali pravi superheroji oblače udobnu garderobu razigranih boja ove školske godine!

Džemper izrađen od kombinacije akrila i vune sa BEBAKIDS potpisom koji garantuje visok kvalitet i udobnost je komad sezone za svaku devojčicu. Lako će se uklopiti uz odevne kombinacije za jesen, a biće i odličan dodatak u garderoberu tokom hladnijih zimskih dana.

BEBAKIDS džemper za dečake od 100% pamuka sa praktičnim načinom kopčanja dopašće se čak i onim mališanima koji nisu baš raspoloženi da kupuju i nose nove stvari. Udoban, kvalitetan, topao – odličan izbor za novu školsku godinu!

Istražite ponudu i novu kolekciju u BEBAKIDS maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.

BIG ŠKOLSKI POKLONI I POPUSTI

U periodu od petka, 26.08. do nedelje 28.08. posetioce BIG FASHION Kragujevac centra očekuju brojni popusti. Osim toga, posetioci koji na promo pultu u atrijumu pokažu račun iz radnji u centru za kupovinu veći od 3000 rsd (ostvaren tokom vikenda 26. 27. i 28. avgusta) na poklon dobijaju ranac.

Promo pult se otvara u petak i radiće od 16 do 20 sati, dok u subotu i nedelju račun možete doneti na uvid u periodu od 12 do 18 sati. Više informacija o aktivaciji i pravila potražite OVDE.