Ovu sezonu obeležiće sve nijanse vina na usnama, intenzivne boje na očnim kapcima i nešto suptilniji tonovi kada je o tenu reč. Ovom beauty mantrom vode se i drogerijski i high end brendovi, pa su prodajne police već obojene u nijanse ove jeseni. Ne treba da izdvajate velike količne novca kako biste pripremile beauty torbicu za ovu jesen – otkrivamo vam kako da u potpunosti ispratite najaktuelnije trendove uz proizvode iz drogerija.

50 nijansi vina i sve nijanse ljubičaste

Ove jeseni fokus je na usnama. Uz pravilan odabir karmina vizuelno ćete prikriti nedostatke na usnama (u volumenu i obliku), a intenzivnim ljubičastim nijansama naglasićete prirodnu lepotu lica. Ljubičaste nijanse na usnama nisu jednostavne za nošenje, pa ukoliko vam se dopada ovaj trend, posvetite pažnju i odabiru frizure: podignuta kosa dodatno će naglasiti usne i konture lica. Ove nijanse vizuelno sužavaju usne, pa možete utapkati malo sjaja na sredinu gornje i donje usne. Osobama svetle puti odgovaraju svetljije nijanse. Uz kamine u nijansi vina ili šljive (ili bilo koje nijanse između) oči bi trebalo da ostanu nenašminkane.

Get the look:

Aura Absolute Matte u nijansi 623 Take the Crown (470 dinara)

Max Factor Honey Lacquer u nijansi Regale Burgan (oko 1200 dinara)

Kombinujte sa bilo kojim transparentnim sjajem za usne ili hranljivim balzamom u čijoj je osnovi pčelinji vosak.

Boje na očima i naglašene trepavice

Za toplije jesenje noći ili neformalna dnevna okupljanja odaberite živopisne boje – na kapcima! Neka vaš izbor budu kremaste teksture senki koje možete koristiti i bez baze. Uz jedan potez četkicom i nanošenje boje na gornji kapak osvežićete ten i evocirati najlepše uspomene na letnje noći.

Get the look:

Maybelline Color Tattoo u nijansi 65 – Pink Gold (720 dinara)

Aura Power Lashes veštačke trepavice (380 dinara)

Golden Rose Lash Plumping maskara (oko 600 dinara)

Dodir sunca na vašem licu

Ove jeseni bronzani ten je IT trend! Bilo da želite da naglasite preplanulost ili postignete efekat osunčane kože, ovog meseca investirajte u kvalitetan bronzer. Bronzer nanosite na jagodičnu kost, uglove čela, dno brade i ivice nosa, mekom kabuki četkom.

Get the look:

L’Oreal Glam Bronze u nijansi 102 (1630 dinara)

Eveline Cosmetics Art Professional bronzer (443 dinara)

Golden Rose Baby kabuki četka (510 dinara)

Proizvode potražite u lokalnoj Cacao drogeriji.

Foto: Harper’s Bazar, PR

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.