Tri saveta za pametnu kupovinu tokom sezonskih sniženja

Ima istine u onoj dobroj, staroj koja kaže da je SALE (sniženje) reč koju žene najviše vole da čuju (osim možda – smršala si). Šalu na stranu – period sezonskih sniženja je tu, a u moru promotivnih ponuda i oglašenog sadržaja nikada nije bilo lakše izgubiti se – i finansijski i stilski. 

Kako u ovom periodu ne biste potrošile (da ne kažemo bacile) previše novca, donele kući gomilu odeće koju nećete obući skoro nikada, kupile obuću koja nije vaša idealna veličina, samim tim ni udobna, napravićemo kratak osvrt na savete koji kupovinu ne čine samo šoping terapijom, već i pametnom investicijom. 

Šoping destinacija izbora kad su u pitanju dobra kupovina i još bolja sezonska sniženja jesu BIG FASHION Kragujevac i BIG Kragujevac centri. 

Najisplativije ulaganje je u kvalitetnu obuću 

Kvalitetna obuća nije samo neizostavan deo upečatljive modne kombinacije. Ona je i način na koji hodate, samopouzdanje, osećaj toplote i udobnosti tokom dana, a pronalaženje para kožnih čizama baš po specifičnom ukusu – odličan povod za kupovinu. 

Ukoliko imate uži list, a oduvek ste volele uske duge čizme, ove sezone u ponudi brenda Tamaris dostupnog u Planika maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru možete pronaći baš takav model od prirodne kože. Ovaj Tamaris par čizama odlično će se uklopiti uz svakodnevne, ali i modne kombinacije za specijalne prilike, a sigurno ćete ih nositi i narednih sezona, s obzirom da je reč o brendu koji ne pravi kompromise sa kvalitetom materijala i izrade. 

Možda vam se čini da će ova zima brzo proći, a da je naredni boravak na snegu daleko, ali – nije. Imajući u vidu ograničena finansijska sredstva, sada je idealno vreme i za kupovinu para udobne i tople obuće za aktivnosti na otvorenom tokom zime. U Extra Sports maloprodajnom objektu u BIG Kragujevac centru potražite svoj broj Icepak Alma čizama izrađenih od vodootpornog materijala i sa postavom ot toplog tekstilnog krzna. 

Sada je pravo vreme za kupovinu zimske garderobe 

Iako bismo radije maštali (i pisali) o prolećnim odevnim kombinacijama, lepršavim krojevima i laganijim materijalima upečatljivih boja i dezena, zima nije prošla – na radost svih onih koji tek planiraju boravak na planini. Tokom svake zimske sezone, pored tople obuće, odgovarajuća garderoba je imperativ, bilo da pakujete kofer za skijanje ili ni tokom zime ne propuštate dnevne šetnje kao vid rekreacije. 

Tople pantalone koje su istovremeno udobne i prijatne za kožu u uslovima niskih temperatura i snega možete pronaći u Decathlon maloprodajnom objektu u BIG Kragujevac centru. 

Kupujte komade koji nisu sezonski trend

Jedna od najčešćih “zamki” za potrošače jeste propagiranje fast fashion trendova uz kupovinu odevnih komada koji neće odoleti promeni sezona i modnih stilova. Umesto da u garderoberu ređate komad za komadom koji ćete retko nositi, tokom sezonskih sniženja odaberite artikle koji će biti nosivi i tokom narednih sezona. Kaput za jesen i zimu, kao i rane prolećne dane je uvek dobar izbor. 

U S.Oliver maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru dostupan je veliki broj različitih modela, a mi uvek glasamo za ulaganje u fashion klasiku – crni kaput ravnog kroja sa klasičnim izrezom i kopčanjem na dva dugmeta. Uz odgovarajuće aksesoare lako će se transformisati u kaput za baš svaku priliku. 

Benetton ženski kaput na preklop u kamel boji je model koji ćete lako uklopiti uz različite outfite i rado nositi i narednih godina – uz očuvanu formu i boju modela zahvaljujući kvalitenim materijalima i procesu izrade. Potražite u Benetton maloprodajnom objektu u BIG FASHION Kragujevac centru.