Udajem se i sve je pod kontrolom!

Postoje dve grupe budućih mladi – one koje uživaju u organizovanju venčanja i one koje ne stižu da uživaju u tom procesu jer: 1) sala u kojoj maštaju da se udaju nije slobodna, 2) bend je otkazao, 3) roditelji baš žele da pozovu Miku na svadbu, 4) budućeg mladoženju trenutno najviše brine večerašnji fantasy draft i uz sve to koža lica postaje dehidrirana, umorna, a ten sivkast.

Čini se da druga “grupa” mladi utone u san razmišljajući o svakom detalju i trudeći se da drži sve konce u svojim rukama (što je dobar podsetnik – zakazati manikir)! Poznata vam je ona dobra, stara – pametan piše, a … pamti. A ovo … nije budala i nije reč o cenzuri – tri tačkice su za beskonačnu listu obaveza oko pripreme venčanja koju ne možete (podvlačimo – ne možete) držati “u glavi” i na 32 različita papira po kući, torbi ili kancelariji.

Kako biste olakšale mladoženji, roditeljima, kumovima i sebi, a uz to i stvorile prelepe uspomene koje ćete rado čuvati predstavljamo Minino planer za venčanje.

Minino planer za venčanje sadrži sve moguće sekcije potrebne prilikom organizacije venčanja. Tu je da vam pomogne u organizaciji i služi kao podsetnik da nešto ne izostavite u planiranju najbitnijeg dana. Minino tim mladence uvodi u proces planiranja venčanja navođenjem obaveza po vremenskim intervalima – godinu dana, devet meseci… tri meseca, dve nedelje, dva dana pred najlepši dan u životu. Tako recimo do devet meseci pred venčanje treba da odredite broj zvanica, tematiku i stil venčanja i prvenstveno – zakažete termin u opštini i crkvi, kao i salu za svečani ručak. Kada su “najkrupniji” detalji dogovoreni, počinjete sa planiranjem sitnica koje će vaš dan učiniti posebnim i jedinstvenim – dekoracija, odabir mladenačkog automobila, bidermajer, pozivnice, planiranje prvog plesa, ketering, torta, potraga za venčanicom – i to sve osam do pet meseci pred vaš datum. Lista obaveza se nastavlja sve do generalne proble šminke i frizure i verujemo da će u svakom segmentu planiranja buduća mlada uživati kada je dobro organizovala vreme i obaveze.

Minino planer za venčanje osvojiće vas pragmatičnošću, dizajnom, kvalitetom, a najlepše što ovaj planer donosi mladencima jeste “zauvek” zapis u predivnom rokovniku koji će za pet meseci, 10 godina, 50 godina biti prelep podsetnik na proces koji su prošli zajedno. I na njihov najvažniji i najlepši dan u životu koji je rezultat dobre organizacije i planiranja.

Planer je dostupan u više različitih dizajnerskih rešenja za korice.

U planeru se vodi računa o svakom detalju, pa čak možete zapisati i listu pesama koje ne želite da bend svira. 🙂

Foto: ritz

Minino planere možete poručiti u online shopu.