Uskršnji praznici – vreme za porodicu i dobru kupovinu

Najlepše je kada smo zajedno i kada cela porodica uživa u obeležavanju velikog hrišćanskog praznika. U susret pripremama za Uskrs, delimo sa vama podsetnik na sve one važne sitnice koje ovaj praznik čine jednim od najradosnijih perioda u godini. Hvatajte beleške, polećemo 🙂

Radujemo se prazničnom dekorisanju Kengur uskršnju ponudu

Male radosti u kojima uživa cela porodica učiniće ovogodišnje uskršnje praznike najlepšim do sada!

Farbanje i dekorisanje uskršnjih jaja i trpeze postaje vid mini takmičenja u kreativnosti, a mi znamo šta vam je potrebno za dobar start! Uz samolepljive sličice neodoljivih motiva, boje i elemente za dekorisanje, detalje poput korpica, zlatne ili zelene trave i setova za serviranje uskršnjih jaja, imaćete sve što vam je potrebno za nezaboravne praznične trenutke sa porodicom.

Istražite uskršnju ponudu u Kengur objektu u Kragujevac Plaza šoping centru.

Uskrs, proleće i cveće uz Madame mirišljavu i šarenu ponudu

Uskršnji praznici, porodica na okupu, slobodno vreme i proleće – možete li da poželite nešto lepše? OK, nedostaje nam cveće u ovoj zamisli. I to puno cveća – na trpezarijskom stolu u staklenoj vazi hrizanteme i gerberi, na terasi ljiljani, u dnevnom boravku crvene i bele ruže, a u saksiji pored prozora Yucca Elephantipes (Juka, Drvo života).

Pored toga što oplemenjuje prostor i unosi prolećnu vedrinu u dom, cveće uvek možete da poklonite bez posebnog povoda, samo kao izjavu zahvalnosti, poštovanja, ljubavi – jer praznici su period kada mislimo jedni na druge.

Veliki izbor saksijskog cveća, kao i prelepih aranžmana, potražite na štandu Madame cvećare u Kragujevac Plaza.

Pravo je vreme za predah uz Vulkan romane

Produženi dani odmora stigli su kao poručeni! Taman za novi roman na listi za čitanje, uz kafu na terasi ili u bašti i skretanje misli sa svih unetih kalorija sa uskršnje trpeze 🙂 Sada je vreme za odmor misli i uživanje u vremenu za sebe – bez griže savesti!

Da treba da preporučimo samo jedan roman novijeg datuma iz Vulkan ponude koji svako treba da pročita, bez previše razmišljanja odgovor bi glasio – Ostrvo pelikana, autora Miodraga Majića. Šta god da napišemo o ovom romanu ostalo bi u senci recenzije Filipa Davida. “Roman Ostrvo pelikana, može se naslutiti, izazvaće nove polemike, ali ulazi u red onih umetničkih dela koja u ime istine i pravde nikoga ne štede i nikome ne povlađuju.”

Dostupno u knjižari Vulkan u Kragujevac Plaza šoping centru.

Praznična radost počinje dobrom kupovinom

Šta je magični sastojak koji vašu uskršnju trpezu čini najukusnijim obrokom u godini? 🙂 Začini, sveže povrće i meso, sos, čaša vina uz plato sireva ili možda bakin recept za pripremu torte?

Potražite inspiraciju za pripremu ukusnih dezerta i laganih salata na našim online stranama i Idea blogu, a za sve ostalo tu je bezbedna kupovina u Plazi.

Uživaćete u kupovini svih sastojaka za pripremu praznične trpeze u Idea Super objektu u Kragujevac Plaza centru.