Da li ste znali da se sa porastom neinvazivnih estetskih procedura tokom poslednjih godina hijaluronska kiselina istakla kao jedan od ključnih sastojaka kada je anti-age nega u pitanju? Prateći najnovije trendove, a prema dermatološkoj ekspertizi, stručnjaci iz Vichy-ja lansirali su prvu anti-age inovacijuu vidu seruma sa 1,5% čiste hijaluronske kiseline – Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler.

Kako se oko 80% starenja kože može pripisati štetnom uticaju ekspozoma, dobra vest je da pravilnom brigom o svom licu u velikoj meri možemo da doprinesemo zdravlju svoje kože spolja i iznutra.U borbi protiv uticaja ekspozoma, a pod  parolom Zdravlje je bitno – započnite od svoje kože,eksperti iz Vichy-ja kreirali su jedinstvenuinovaciju Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillersa moćnim molekulom – hijaluronskom kiselinom, koja pozitivno utiče na vezivna tkiva i na taj način vraća koži elastičnost i čvrstinu ismanjuje znakove starenja i vidljivost bora. Ovaj efikasan serum namenjen za lice i  područje oko očiju kojiciljano delujena postojeće bore i tanke linije možete naći u prodaji u svim ovlašćenim apotekama početkom februara.

Delotvorna sinergija aktivnih sastojaka i odgovarajuća doza nege prema kliničkom ispitivanju rađenom na 53 žene, dokazano smanjuje bore do 47% za šest nedjelja, 60% tanke linije, te nadoknađuje 100% dnevnog gubitka hijaluronske kiseline iz epidermisa, dok uz pidruženu negu sa LiftActiv Supreme linijom proizvoda daće još bolje rezultate u borbi protiv bora. Lice će izgledati zategnuto, podignuto i sveže.

NOVA ANTI-AGE IKONA I NJENA SNAŽNAEFIKASNOST

#1 NADOKNAĐUJE 100% DNEVNOG GUBITKA HIJALURONSKE KISELINE IZ EPIDERMISAOsnovna uloga hijaluronske kiseline je da „veže” vodu, hidrira kožu, aktivira proizvodnju kolagena i elastina i omogući bolju apsorpciju drugih aktivnih sastojaka. Osim što marljivo zadržava rezerve vode u dermisu, kako bi se sprečilo isušivanje epidermisa, hijaluronska kiselina dovodi i hranljive materije do ćelija kože i podstiče ćelijsko obnavljanje.

#2 MOĆNA SINERGIJA ODABRANIH SASTOJAKA KOJE DERMATOLOZI VOLE I PREPORUČUJUVichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum ojačanje sa snažnim dermokozmetičkim aktivnim sastojcima, kao što su 1,5%čiste hijaluronske kiselinerazličitih molekularnih težina sa progresivnim efektom, zaštitni vitamin Cg (askorbil glukozid) koji imaantiinflamatorni efekat zahvaljujući antioksidantnom delovanju, efikasni tripeptid koji deluju protiv bora, kao ijedinstvena Vichy vulkanskavoda.

#3 DVOSTRUKO DELOVANJE I PRIMENA – ZA LICE I ZA PODRUČJE OKO OČIJUJoš jedna inovacija – od sada u obliku seruma za intenzivnu hidrataciju i negu kože lica, ali i predela oko očiju. Ova dermokozmetička formula ima visokutoleranciju za negu kože lica, ali i predela oko očiju. Da bi se to potvrdilo,formula je klinički ispitana na osetljivoj koži i testirana pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom.

EKSPOZOM I FAKTORI STARENJA KOŽE

S godinama, kao posledica starenja,koža postaje suva, javlja se bled i nejednak ten, gube setonus i čvrstoća i pojavljuju bore i tanke linije. Na proces starenja utiču različiti faktori, od kojih na neke možemo uticati,  a na neke ne. Ipak, za oko 80%vidljivih znakova starenja odgovoran jeekspozom – spoj okruženja i životnih navika koji kumulativno deluju na naš organizam.Pod faktoreekspozoma spadaju brojni spoljašnji faktori kao što su UV zraci (UVA, UVB, IC, vidljiva svetlost), zagađenje vazduha ismog, koji uzrokuju oksidativni stres što dovodi do starenja kože i pojave tamnih mrlja, kao i klimatske promene– visoke temperature koje pospešuju lučenje sebuma, dok niske temperature značajno isušuju kožu. Potom, upotreba duvana i alkohola, kao iloša ishranakoja dodatno potencijalno može uticati i na nastanak akni i problema sa kožom kao što su rozacea, atopijski dermatitis i psorijaza. Osim toga, ipsihološki stres, nedostatak sna i fizičke aktivnosttakođe narušavaju kožnu barijeru, ali i hormonski disbalansi koji se javljaju u pubertetu, tokom menstrualnog ciklusa, trudnoće ili menopauze.

VICHY NUDI REŠENJE U BORBI PROTIV ŠTETNOG UTICAJA EKPOZOMA NA KOŽU

Da bi kožu učinili jačom u borbi protiv štetnih uticaja ekspozoma na kožu, Vichy tim stvorio je moćne hipoalergene formulesaVichy vulkanskom vodom bogatom mineralimaobogaćene aktivnim dermokozmetičkim sastojcima u vidu Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler seruma, kao i Liftactiv Supreme SPF 30 kreme.Formule ciljano deluju na ključne komponente mladosti kože i pomažu u njihovoj zaštititi.

PERSONALIZOVANA NEGA: SAZNAJ SVE O SVOJOJ KOŽI Kao dodatna podrška u borbi protiv štetnog uticaja ekspozoma na kožu tu je personalizovana dijagnostika (više: www.SkinConsultAI.com),  koja je stvorena u saradnji s dermatolozima i stručnjacima za zdravlje kože, a putem koje možete saznati koji su prioriteti vaše kože. Ova dijagnoza omogućila je razvoj sveobuhvatnih protokola nege koji odgovaraju vašim specifičnim kožnim problemima

NOVABEAUTY PRAVILA: KAKO KORISTITI LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER SERUM I LIFTACTIV SUPREME PF 30?

Vichy anti-age inovativniLiftactiv Supreme H.A. Epidermic Fillerserum dolazi u elegantnom prozirnom pakovanju sa preciznim aplikatorom koji će olakšati proces nanošenja i učiniti vašu beauty rutinu još jednostavnijom. Nanesite ga svako jutro pre nege za lice – lagano pritisnite aplikator, precizno dozirajući 2-3 kapi seruma na dlan, a potom vrhovima prstiju nanesite na čisto i suvo lice i razmažite. Može služiti i kao podloga za šminku.Za optimalnerezultatepreporučuje se da prvi korak anti-age rutine bude nanošenjeLiftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler seruma,dok se kao drugi korak preporučuje LiftActiv Supreme Day dnevna krema, namenjena ženama s normalnom i mešovitom kožom, koja ima kontinuiranolifting dejstvo koje traje ceo dan, hrani i hidrira kožu,koriguje nesavršenosti i smanjuje vidljivost bora, a sadrži ramnozu, kofein i hipoalergena je. Kako je poznat sve veći štetni uticaj UV zraka, kao potpora redovnoj nezi, ali i zaštiti, Vichy je predstavio još jednu inovaciju –LiftActivSupreme SPF 30kremukoja ima dvostruko delovanje – smanjuje i ublažava bore i učvršćuje kožu. Lagane je teksture, veoma hidratantna i svežeg mirisa.

Više informacija o Vichy LiftActiv SupremeH.A. Epidermic Filler, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.rs.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.