Vichy u trku protiv znakova starenja ulazi sa moćnim ampulama

Ne mršti se, smanji stres i unos šećera, pij dovoljno vode, više vežbaj – koliko ste samo puta čule najrazličitije savete kako da izmenom određenih rutina, smanjite nastanak bora. Međutim, šta činiti kada ni primena svih ovih saveta ne umanjuje tragove starenja? Odgovor treba potražiti u kolagenu, proteinu koji našu kožu čini čvršćom, daje joj tonus i otpornost. Bazirana na tom proteinu linija proizvoda Vichy LiftActiv Specialist upotpunjena je i minimalističkom formulom u vidu ampula. Ciljano deluju na sve vrste bora i nedostatak sjaja, osnažuju kožu, vraćaju joj blistavost i smanjuju vidljivost bora. Ova anti-aging inovacija sa odgovarajućom dozom nege u zaštitnoj staklenoj ampuli dostupna je u dve reference proizvoda, Peptid-C anti-aging ampulama koje su namenjene za dnevnu i večernju negu i LiftActiv Glyco-C za noćnu negu lica protiv bora.

LiftActiv Specialist anti-aging ampule – Vaša super- doza protiv bora 

Vichy Peptid-C anti-aging ampule namenjene su za dnevnu i večernju negu. Zahvaljujući odličnoj povezanosti sastojaka, vitaminu C, bio-peptidima, multimolekularnoj hijaluronskoj kiselini i Vichy vulkanskoj vodi, one trenutno hidriraju i učvršćuju kožu. Posle 10 dana, koža izgleda blistavije i revitalizovana je, dok je posle jednog meseca obnovljena, popunjena, i sa vidljivo smanjenim borama. Deset odsto čistog vitamina C u ampuli doprinosi posvetljivanju kože i nežnom uklanjanju starih ćelija kože. Sa druge strane, bio-peptidi su saveznik protiv gubitka kolagenskih vlakana – ovom prilikom, laboratorije Vichy koristile su peptide iz pirinčanih proteina i proteine iz biljke vučike. Za punoću kože i hidriranost zadužena je multi-molekularna hijaluronska kiselina, a Vichy vulkanska voda sa 15 esencijalnih minerala jača prirodnu odbranu kože. 

Liftactiv Glyco-C ampule: Vaša super-doza protiv tamnih fleka

Pored ampula prilagođenih dnevnoj nezi, LiftActiv Glyco-C piling ampule namenjene su za noćnu negu. Deluju na različite vrste hiperpigmentacija, kao što su tamne fleke, staračke pege i post-upalne hiperpigmentacije od akni. U ovim ampulama snaga Vichy vulkanske vode obogaćena je sa 10 odsto kompleksa sa glikolnom kiselinom i vitaminom CG – kompleks sa glikolnom kiselinom ujednačava izgled tena, radi eksfolijaciju i smanjuje tamne fleke, dok vitamin CG smanjuje tamne fleke, koži vraća blistavost i koriguje hiperpigmentacije. Zahvaljujući LiftActiv Glyco-C ampulama koža preko noći postaje glatkija i svetlija, posle mesec dana tamne fleke su smanjene, a nakon dva meseca korigovana je vidljivost hiperpigmentacije od akni i pigmentacije. Posle 60 dana upotrebe ovih ampula, od 51 žene njih 100 odsto je procenilo da im koža izgleda glađe i mekše, da je blistavija i sjajnija 98 odsto, dok 94 odsto njih tvrdi da im ten kože izgleda ujednačenije, a da je intenzitet tamnih fleka smanjen 90 odsto.

Pet razloga zašto LiftActiv Specialist anti-aging ampule treba da postanu deo svakodnevice:

  1. VISOKA KONCENTRACIJA AKTIVNIH SASTOJAKA – formule Peptid-C anti-aging i LiftActiv Glyco-C ampula sadrže sastojke u odgovarajućoj dozi nege za poboljšan izgled kože.
  2. MOĆNA FORMULA VISOKE KONCENTRACIJE SA MINIMALNO SASTOJAKA I BEZ MIRISA – aktivni sastojci Peptid-C anti-aging ampula i LiftActiv Glyco-C noćnih piling ampula optimizuju efikasnost i kvalitet formule, a pritom ne utiču na njenu senzorijalnost. 
  3. OPTIMALNO ČUVANA FORMULA – Čak i do 48 sati nakon otvaranja, formula ostaje dobro zaštićena zahvaljujući staklenoj ampuli tamne boje koja je štiti od uticaja dnevnog svetla, UV zraka i kiseonika, kao i od kontaminacije. 
  4. JEDNA AMPULA NA DAN TERA BORE SA LICA VAN – Upotrebljavajte Peptid-C anti-aging  ampulu ujutru i uveče. Nakon dve primene dnevno koža je posle 10 dana glatkija i blistavija. Posle  mesec dana korišćenja, bore su smanjene, a koža obnovljena. 
  5. SVAKODNEVNI DODATAK NEZI ZA JAČANJE KOŽE za vidljivo bolji izgled kože uvrstite u svoju rutinu jednu ampulu dnevno od 1,8 ml.

Kako koristiti LiftActiv Specialist anti-aging ampule?

Svako pakovanje Peptid-C anti-aging ampula i  LiftActiv Glyco-C noćnih piling ampula sadrži 10 ampula za 20 korišćenja i plastični višekratni aplikator. Peptid-C anti-aging ampule nanose se na celo lice i vrat uz izbegavanje područja oko očiju (kapka i podočnjaka). Potrebno je nežno umasirati na bore smejalice, bore na vratu i regiju između obrva, a potom pustiti da se upije 30 sekundi. Nakon nanošenja sadržaja ampule preporučeno je uključiti u negu LIFTACTIV Collagen Specialist kremu sa anti-aging delovanjem na duboke bore kako bi se postigli najbolji rezultati. LiftActiv Glyco-C noćne piling ampule nanose se ciljano tupferom na mesta izložena hiperpigmentaciji. Za dodatnu negu kože sa flekama i pegama, preporučeno je korišćenje kreme sa zaštitnim faktorom LIFTACTIV Collagen Specialist SPF 25 koja štiti od izloženosti UVA i UVB zračenju.

Izaberite svoju snažnu formulu protiv znakova starenja kože lica, te prigrilite i svoje godine i bore smejalice. A Vichy vam pruža način da se one na vašem licu sve manje „čitaju“. 

Više informacija o Vichy LiftActiv Specialist ampulama, kao i ostalim proizvodima brenda, potražite na vichy.rs.

Vichy LiftActiv Specialist Peptide-C Ampule,  preporučena informativna cena: 2.787,36 RSDVichy LiftActiv Specialist Glyco-C Ampule, preporučena informativna cena:2.453,93 RSD